Attiecības
2020. gada 13. augusts, 13:26

Kļuvis zināms, kāpēc Megana Mārkla izšķīrās no pirmā vīra

Jauns.lv

11. augustā pārdošanā nonācis šī gada gaidītākais grāmatu jaunums - prinča Harija un hercogienes Meganas vaļsirdīgie memuāri, kam dots nosaukums “Brīvības meklējumos” (“Finding Freedom”).

Grāmatas autori ir žurnālisti Omids Skobijs un Kerolaina Duranda. Viņi apgalvo: Saseksi neesot piedalījušies grāmatas tapšanas procesā, taču tam noticēt grūti – grāmatā iztirzātas ārkārtīgi privātas lietas, ko varētu nezināt pat vistuvākie pāra draugi. Atsevišķa nodaļa veltīta aprakstam par Meganas attiecibām ar bijušo vīru producentu Trevoru Engelsonu. Tieši pēc kāzām pārim sākušās problēmas savstarpējās attiecībās.

Mārkla un Engelsons bija kopā no 2007. gada, taču apprecējās tikai 2011. gadā. No malas viņu attiecības šķita ideālas – draugi bieži abiem vaicājuši, kāpēc viņi nevēlas apprecēties ātrāk.

Tā sagadījās, ka savu pirmo lielo lomu – seriālā “Suits” – Megana saņēma pēc tam, kad jau bija mijusi gredzenus ar Trevoru. Viņa bija ļoti priecīga par ilgi gaidītajiem panākumiem. Taču vīrs nepriecājās līdz ar sievu.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Grāmatā apgalvots, ka Trevoram paticis sevi uzskatīt par galveno pelnītāju un nostādīt Meganu atkarīgās stāvoklī. Turklāt viņam daudz labāk patika sieva, kas sagaida viņu mājās, nevis braukā pa filmēšanas laukumiem.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37

“Viņš bija pieradis būt par apgādnieku, cilvēku, kurš savu jauno sievu iepazīstinājis ar kino industriju. Megana bieži sūdzējās draugiem, ka Trevors nepriecājas par viņas panākumiem karjerā un neatbalsta viņas centienus,” grāmatas autoriem atklājusi kāda tuva hercogienes draudzene (vai arī pati hercogiene).

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

Seriāla ilgstošās filmēšanas dēļ kādā brīdī Meganai vajadzēja pārcelties uz Kanādu. Sākotnēji vīrs bieži brauca pie viņas ciemos, bet ar laiku apciemojumi kļuva aizvien retāki, līdz apsīka pavisam.

Kā pagrieziena punktu abu attiecībās Megana uztvēra vīra nevēlēšanos kopā ar viņu apmeklēt “Oskara” balvu ceremonijas vakaru 2013. gadā. Megana, tāpat kā jebkura uzlecoša zvaigzne, sapņoja par iziešanu uz paša prestižākā kino balvu pasākuma sarkanā paklāja, un Trevors to ļoti labi zināja.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6

Engelsons uz ceremoniju devās viens pats, samelojot Mārklai, ka viņam izdevies dabūt ielūgumu tikai vienai personai. Tas tikai pārliecināja Meganu: vīrs pretojas viņas slavai un dara visu, lai viņa paliktu ēnā. Tāda lietu kartība Meganai, protams, nebija pieņemama.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Pāris kopdzīvi pārtrauca 2013. gada maijā, bet dažus mēnešus vēlāk oficiāli noformēja šķiršanos. Līdz 2016. gadam, kad Megana saderinājās ar princi Hariju, viņa saņēma materiālu atbalstu no šķirtā vīra, un jāteic, visnotaļ solīdu summu.

Trevora Engelsona un Treisijas Karlendas kāzas

gallery icon
18