Attiecības
2020. gada 11. augusts, 15:40

Princeses Šarlotes skolotāja apprecējusies ar prinča Viljama labāko draugu

Jauns.lv

Lūsija Lanigana-O’Kīfa pieņem apsveikumus – viņa apprecējusies ar princeses Šarlotes krusttēvu un prinča Viljama labāko draugu.

Britu princese Šarlote savā 5. dzimšanas dienā pandēmijas laikā Norfolkā 2020. gada 2. maijā

gallery icon

Šā gada aprīlī Kembridžas hercogiem vajadzēja apmeklēt kāzu svinības, kuras laulātie draugi ļoti gaidīja. Ar īpašu nepacietību dienas līdz ceremonijai skaitīja princese Šarlote, kurai bija uzticēta īpaša misija – būt par līgavas māsu šajā kāzu dienā.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon

Kāzām gatavojās princeses Šarlotes skolotāja, 32 gadus vecā Lūsija Lanigana-O’Kīfa. Savukārt par viņas nākamo vīru bija lemts kļūt Viljama labākajam draugam, 38 gadus vecajam Tomasam van Staubenzijam. Viņš ir ļoti tuvs karaliskajai ģimenei. Jau no agras bērnības Tomass draudzējas ar Viljamu, bet viņa jaunākais brālis Čārlijs ar Viljama brāli Hariju. Turklāt Tomass ir arī princeses Šarlotes krusttēvs.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princis Viljams uzticējis savam labākajam draugam Tomasam van Staubenzijam būt par savas meitas princeses Šarlotes krusttēvu.

Arī Viljamam kāzu ceremonijā bija paredzēta īpaša loma, ne tikai kāzu viesa. Princis bija aicināts par vedēju, kam ar lielu prieku piekritis. Diemžēl koronavīrusa pandēmijas dēļ visus kāzu plānus nācās atcelt.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna un Tomass van Staubenzijs 2008. gadā.

Taču Tomass un Lūsija nevēlējās palikt līgavas un līgavaiņa statusā uz nenoteiktu laiku, tāpēc jūlija beigās viņi tomēr nosvinēja kāzas. Tiesa, ne krāšņas un grandiozas, taču tagad viņi ir precēts pāris.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams un Tomass van Staubenzijs ir draugi jau kopš bērnības.

Kāzu svinības bija ļoti pieticīgas. Ceremoniju apmeklējuši vien paši tuvākie cilvēki – jaunā pāra vecāki, brāļi un māsas. Visi iepriekš uz kāzām lūgtie viesi jaunlaulātos apsveikuši pa pastu vai tālruni.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princis Harijs ar draugiem brāļiem Čārliju un Tomasu van Staubenzijiem.

Tomasam šīs ir otrās laulības. 2013. gadā viņš apprecējās ar lēdiju Melisu Pērsiju. Trīs gadus vēlāk šo laulību šķīra. Melisa pārcēlās uz Ņujorku, kur pievērsās darbam pie sava zīmola “Mistamina”. Šobrīd viņa ir precējusies otro reizi un šā gada februārī kļuvusi par meitas Blūbelas Rouzas Trafeletas māmiņu.

foto: Mcpix Ltd/Shutterstock/ Vida Press
Tomass van Staubenzijs ar pirmo sievu lēdiju Melisu Pērsiju kāzu dienā 2013. gadā.

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon

Britu princeses Šarlotes kristības

Svētdien, 5. jūlijā, Lielbritānijā bija lieli svētki - notika britu princeses Šarlotes kristības.

gallery icon

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon