foto: No Facebook ieraksta
Trīs bērnu vecāki nolemj ceturto adoptēt, bet beigās kļūst par desmit cilvēku ģimeni
Endija un Tomass ar saviem trim bioloģiskajiem bērniem.
Bērni
2020. gada 24. jūlijs, 05:46

Trīs bērnu vecāki nolemj ceturto adoptēt, bet beigās kļūst par desmit cilvēku ģimeni

Jauns.lv

Neskatoties uz to, ka laulātajam Bonuru pārim no Teksasas (ASV) jau no paša sākuma bijušas grūtības tikt pie bērniem, tomēr izdevies kļūt par vecākiem trim bioloģiskajām atvasēm. Pirms trim gadiem viņi sapratuši, ka tomēr vēlas vēl vienu bērniņu. Ņemot vērā sarežģījumus, nolēmuši ceturto adoptēt, ziņo DailyMail.

Pāris atklāj, ka kļūšana par vecākiem bijis grūts process - gadiem ilgi veikuši dažādus auglības ārstēšanas pasākumus, bet ar maziem rezultātiem. Par laimi, Endijai tomēr iestājusies grūtniecība ar dvīņiem, bet dzemdības sākušās pāragri. Viens no dvīņiem dzemdību laikā nomiris, bet otrs – izdzīvojis, tomēr ar konstatētu cerebrālo trieku.

Ārsti pēc notikušā teikuši, ka sievietei vairs nevar būt bērnu. Jau toreiz viņi prātojuši par adopciju, tomēr pārsteidzošā kārtā piedzimušas vēl divas meitenītes. Tiesa, arī abās nākamajās reizēs bērni piedzimuši pāragri, tādēļ ārsti brīdinājuši, ka esot pārāk riskanti dzemdēt vēl kādu bioloģisko bērnu.

2017. gadā pāris sapratis, ka tomēr vēlas vēl ceturto bērniņu, tādēļ nolēmis adoptēt zīdainīti Braisonu.

Vēlāk izrādījies, ka mazulītim ir vēl trīs brāļi un viena māsa, kuri dzīvo citās mājās. Vecākie dvīņi – Tomass un Kārters – Bonuru pārim jautājuši, vai var nākt dzīvot pie viņiem.

Laulātie nolēmuši, ka adoptēs visus piecus, tā kļūstot par desmit cilvēku ģimeni.

“Viņi ir daudz pārdzīvojuši, bet ir visjaukākie bērni. Tagad mūsu ģimene ir pilnīga,” norāda sieviete.

Viņa piekrīt, ka adopcija ir emocionāli izaicinošs process, bet bērnu ievešana mājās un laimīgās dzīvēs sniedzot piepildījumu.

Tiem, kuri vēl nav adoptējuši, sieviete iesaka nešaubīties, bet palīdzēt.

Tēmas