Cita pasaule
2020. gada 20. jūlijs, 12:50

Dzīve šonedēļ patīkami pārsteigs - horoskops visām zodiaka zīmēm no 20.07. līdz 26.07.

Jauns.lv

Uzzini, ko jaunu tev atnesīs šī nedēļa.

AUNS

Tici cilvēku godīgumam un spējai mainīties uz labo pusi. Neesi izšķērdīgs, domā, kā vairot kapitālu, nevis tērēt mirkļa vajadzību apmierināšanai. Viens neapdomīgs, šķietami maznozīmīgs solis var izraisīt nopietnas izmaiņas finansiālajā situācijā. Centies saglabāt vēsu prātu.

VĒRSIS

Palūkojoties uz savām problēmām no cita skatupunkta, izdosies saprast, kāpēc ar tevi notiek tieši tas, kas notiek. Kopā ar draugiem ieplāno kādu ceļojumu tepat pa Latviju vai Baltijas valstīm. Ideāli, ja tā mērķis būtu ne tikai atpūsties un izvēdināt galvu, bet arī paplašināt redzesloku.

DVĪŅI

Tava aktīvā nostāja veicinās saimniecisko jautājumu risināšanu. Panākumi un apkārtējo uzslavas uzlabos noskaņojumu, cels pašapziņu. Pateicoties savlaicīgi pieņemtiem lēmumiem, izdosies uzlabot materiālo stāvokli.

VĒZIS

Iespējamas grūti novēršamas domstarpības ar dzīvesbiedru vai kolēģiem. Vairāk laika velti, lai analizētu dažādās spriedzi veidojošās situācijas. Tas palīdzēs saprast, kā rīkoties, lai tikšanās ar draugiem un cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi, sagādātu patiesu prieku, nevis skaidrošanos un vilšanos.

LAUVA

Pat tad, ja esi aizņemts ar regulārajiem ikdienas darbiem, dienas kārtībā noteikti iekļauj jaunas nianses un aktivitātes, paralēli ikdienišķiem darbiem ģenerē jaunas idejas. Par panākumu trūkumu sūdzēties nevarēsi, ja vien nešaustīsi sevi ar nevajadzīgām šaubām. Seko sirdsbalsij, nebaidies no papildu atbildības. 

JAUNAVA

Darbā esi praktisks un secīgi ievēro visas normas un noteikumus. Ja nepieciešams, pieaicini atbilstošus speciālistus, necenties ar visu tikt galā paša spēkiem. Izklaides un darba braucieni nodrošinās gan ar jauniem iespaidiem, gan vērtīgu informāciju. It kā pa jokam aizsākta nodarbošanās var kļūt par nopietnu aizraušanos.

SVARI

Tavs talants saglabāt līdzsvaru izpaudīsies ārkārtas situācijās, tikai nepārspīlē ar stingrību – sadarbībai par labu tas nenāks. Zini sava darba vērtību, prasi sevis cienīgu atalgojumu. Rīkojies ar īpašumiem: pērc, pārdod, labiekārto.

SKORPIONS

Izvirzi sev mērķi iegūt apkārtējo atzinību, jo tas motivēs jauniem varoņdarbiem. Ja pret kādu izjūti spēcīgas simpātijas, atrodi veidu, kā atklāt savas jūtas, – Amora bulta trāpīs mērķī! Turpmāko dienu notikumi iedvesmos tevi jaunām idejām un apņēmīgai rīcībai.

STRĒLNIEKS

Tev pašam sasniegtais varbūt nešķitīs nekas īpašs, taču kādam var skaust tavi panākumi, un viņš visādi centīsies likt par to manīt. Nedaudz paej malā no ikdienas kņadas un rosības. Tas ļaus pilnīgāk izjust dzīves garšu un padomāt par mūžīgām vērtībām.

MEŽĀZIS

Gudri saplānoti darbi atvieglos ikdienas soli, bet piesardzība samazinās zaudējuma riskus un atmaksāsies ar uzviju. Tver iespējas, pirms tās pagaisušas! Ņem to, ko dzīve sniedz. Nesēdi malā un nesūdzies par sīkām nebūšanām. Pavadi laiku ar labiem draugiem un mīļiem cilvēkiem. 

ŪDENSVĪRS

Sakārtotā, patīkamā vidē būs vieglāk koncentrēties un ģenerēt jaunas idejas. Attiecībās savaldies, neļauj sevi izprovocēt uz strīdiem. Ja tev nav visai labs garastāvoklis, labāk piestrādā, lai to uzlabotu, nevis sabojā vēl kādam. Rēķinies ar līdzcilvēku trūkumiem, negaidi viņus darām to, kam viņi nav gatavi.

ZIVIS

Pārskati savus pasaules uzskatus, ieradumus. Tie var izrādīties pārāk vecmodīgi, lai tu varētu atļauties uzvesties brīvi un nepiespiesti. Apkārtējie atzinīgi novērtēs tavas novatoriskās idejas un palīdzēs tās īstenot. Šķietami nenozīmīga saruna var būtiski ietekmēt attiecības ar tuviem cilvēkiem.