Skaistums
2020. gada 28. maijs, 12:45

Modele Krisija Tīgena nolēmusi izņemt krūšu implantus, jo apnikuši

Jauns.lv

Modele Krisija Tīgena (34) savā “Instagram” kontā parādījusi visnotaļ pikantu bildīti, kurā redzama kailām krūtīm. Pie attēla viņa pavēstījusi, ka ir gatava šķirties no krūšu implantiem. Viņai tie vairs neesot vajadzīgi.

Modele, kas nesen publiskojusi video, kurā veic koronavīrusa testu, paziņojusi, ka no sirds izbaudījusi laiku ar saviem silikona draudziņiem, taču tagad viņai tie vairs nav vajadzīgi.

Saviem sekotāju miljoniem modele, kas vienmēr bijusi vārdos tieša, apliecinājusi, ka viņai “aizvien būs krūtis”, taču “tikai no taukaudiem”, jo “tieši tādas arī krūtis ir”.

Mūziķa Džona Ledženda laulātā draudzene krūšu implantus ielikusi jau 20 gadu vecumā, kad uzsākusi modeles karjeru.

“Instagram” profilā publiskotajā kailfoto krūšu galus viņa “piesegusi” ar divām baltām “emoji” sirsniņām.

“Es savā “Twitter” blogā publiskoju video, kur man veic Covid testu, jo drīz gatavojos ķirurģiskai operācijai,” pastāstījusi Tīgena. “Daudzi cilvēki ir saprotami zinātkāri (un ziņkārīgi!) tāpēc pateikšu to šeit: es gatavojos izņemt krūšu implantus!”

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Modele Krisija Tīgena ar vīru mūziķi Džonu Ledžendu.

“Daudzu gadu garumā tie man bijuši lieliski, taču nu ir gana. Es vēlos, lai varētu aizvērt rāvējslēdzēju sava izmēra kleitai, ērti nogulties uz vēdera! Vairs nekādas lielās! Tā ka neuztraucieties par mani! Viss labi. Man aizvien būs krūtis, tikai tās būs no taukaudiem. Kādai krūtij arī ir jābūt. Brīnumains taukiem pildīts maisiņš.”

Krisija faniem atrādījusi video, kā viņai tiek ņemta koronavīrusa analīze no deguna.

“Tagad ikviens Losandželosā var veikt testu bez maksas,” viņa vēlāk paskaidrojusi. “Man drīz būs ķirurģiska operācija, tāpēc vajadzēja to veikt. Piedodiet, ja tas jūs kaut kā aizskar.”

Krisija ielika krūšu implantus, kad uzsāka savu modeles karjeru. Drīz vien viņa jau pozēja izdevuma “Sports Illustrated” peldkostīmiem veltītajam pielikumam.

Krisijas Tīgenas un Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā

Modeles Krisijas Tīgenas un mūziķa Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā.

gallery icon
21

Tagad Krisija Tīgena uzskata, ka implanti vairs nav nepieciešami, lai sekmētu karjeru. “Es tolaik domāju, ja man būs jāpozē, guļot uz muguras, gribu, lai tās izskatītos tvirtas.”

“Taču tad tev dzimst bērniņi un krūtis piepildās ar pienu, pēc tam saplok, un tagad esmu saērcināta.”

“Tagad gribu implantus izņemt. Ja varētu vēl kaut ko, tā būtu krūšu piepacelšana.”

Krisija Tīgena un Džons Ledžends apmeklē Parīzes modes nedēļu

Modele Krisija Tīgena un viņas vīrs mūziķis Džons Ledžends devušies uz Parīzi, kur apmeklēja augstās modes nedēļas pasākumu, kas rīkots, ...

gallery icon
4