foto: Shutterstock
Enerģētiski spēcīgs laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 25.05. līdz 31.05.
Cita pasaule
2020. gada 25. maijs, 13:43

Enerģētiski spēcīgs laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 25.05. līdz 31.05.

Jauns.lv

Uzzini, kāda tev būs šī nedēļa.

AUNS

Esi rūpīgs naudas lietās un lietišķos darījumos, sargies no materiāliem zaudējumiem. Ja gribi piedzīvot ko neparastu, ļaujies pirmā mirkļa impulsam, nenovērsies, ja tevi uzrunā uz ielas vai sabiedriskajā transportā. Nedēļas nogalē dzīves temps var kristies. Ja blakus labi cilvēki – priecājies; ja nē – atpūties, pārdomā dzīvi. Saudzē veselību, nepārpūlies un nepārstrādājies.

VĒRSIS

Uzmanīgi ieklausies tajā, ko dzirdi runājam, taču dzirdēto nekomentē. Nemeties aizstāvēt savu, vēl jo mazāk citu viedokli. Lielāku uzmanību pievērs mājas dzīvei un tuvinieku prasībām. Nedēļas nogalē nelolo ilūzijas, ka tev varētu veikties vairāk nekā citiem. Atturies no pārgalvīgas rīcības un vieglprātīgām izklaidēm. Runājot ar tuviniekiem, savaldi emocijas, seko līdzi saviem izteikumiem.

DVĪŅI

Izdoma un svaigas idejas noderēs, ar draugiem apspriežot nākotnes plānus. Seko savām interesēm – tas būs labākais veids, kā izvairīties no rutīnas. Darbā neielaidies konfliktos. Ja rodas šaubas par priekšniecības godīgumu, ar pārmetumiem nesteidzies. Pat tad, ja tā ir taisnība, ar dusmošanos vien neko nepanāksi – būs vajadzīga taktiski pārdomātāka un gudrāka rīcība.

VĒZIS

Tuvākajās dienās, dzīves tempam kļūstot straujākam, būs vajadzīga lielāka koncentrēšanās un piesardzība. Viens emociju diktēts aplams solis var izraisīt virkni nepatikšanu. Nepiešķir pārāk lielu nozīmi sīkumiem, neizdari pārsteidzīgus secinājumus. Tev tikai šķitīs, ka laika ir maz, – patiesībā tas būs pietiekami, vienīgi būs pareizi jāsaplāno.

LAUVA

Nebūs viegli izvairīties no konfliktiem ar ģimenes locekļiem. Tevi spēs satraukt pat visnenozīmīgākās lietas, iespējami emociju izvirdumi, pārmetumi, apvainojumi. Par tavu uzvedību būs pārsteigti tie, kas paraduši tevi redzēt nosvērtu un savaldīgu. Nedēļas nogalē nav ieteicams ne aizņemties, ne aizdot naudu. Iespējami pārpratumi, neskaidrības un maldīgi apsvērumi.

JAUNAVA

Stiprs un nesatricināms būsi tikai ārēji, iekšēji ilgi un sāpīgi pārdzīvosi katru neveiksmi. Vairies no slepenas, aizmuguriskas rīcības, nepieļauj, ka tevis dēļ izjūk kāda draudzība vai rodas greizsirdība. Piesardzīgi izturies pret jauniem sadarbības piedāvājumiem. Atturies no saistībām, kas ierobežo tavu brīvību un individualitāti. Vairāk paļaujies uz sevi.

SVARI

Būs grūti palikt vienaldzīgam, apspriežot ar naudu un labklājību saistītus jautājumus. Var zust kādas ilūzijas, tikt pieviltas cerības. Vērtību sistēmā, kas līdz šim tevi apmierināja, iespējamas būtiskas izmaiņas. Tuvojoties nedēļas nogalei, vairāk domā par atpūtu un veselību. Apzinies savas vājās vietas un centies tās „aizlāpīt”. Naudas lietās ievēro taupību.

SKORPIONS

Neieceri lielus biznesa darījumus. Strīdīgā situācijā mēģini paiet maliņā, nevis darboties kādam par spīti. Pat tad, ja rīkosies vislabāko nodomu vadīts, tevis veiktais lielu atzinību negūs. Brīvajos brīžos izmanto iespēju uzlabot savu fizisko formu sportojot vai nodarbojoties ar aktīvo atpūtu. Vairies no pārmērīgām baudām un trokšņainām izklaidēm.

STRĒLNIEKS

Tuvākajās dienās neizlaid no acīm tos, kas ar tevi nav vienisprātis. Viņu vērptās intrigas var radīt saspringtu gaisotni. Ja nespēsi laikus atpazīt viltīgu rīcību, vari iekrist kāda nelabvēļa izliktās lamatās. Vēlāk nāksies atzīt, ka ticēt priekšniecības solījumiem nav vērts, – tavi sasniegumi būs aizmirsti, tu jutīsies nenovērtēts. Izdari secinājumus, izturies pret situāciju kā pret vērtīgu mācību.

MEŽĀZIS

Netiecies pēc pārmaiņām, nemeklē jaunus iespaidus. Pietiekami daudz pozitīvu emociju sniegs ierastā vide un ģimene. Saspringtos brīžos vari rēķināties ar tuvinieku atbalstu un sapratni. Sākot ar piektdienu, ap tevi var būt daudz glaimojošu un liekulīgu cilvēku – neuzticies viņiem! Pret uzslavām un komplimentiem izturies piesardzīgi.

ŪDENSVĪRS

Nepūlies nevienam neko pierādīt. Tiem, kas gribēs tevi atbalstīt, papildu argumenti nebūs vajadzīgi. Vari saņemt labas ziņas, iepriecinošus jaunumus. Vēlāk mēģini netrāpīties acīs priekšniecībai, kad tai ir slikts garastāvoklis. Neuzdod muļķīgus jautājumus, nejaucies lietās, kas neietilpst tavā kompetencē. Seko līdzi saviem tēriņiem, nepērc neko lieku.

ZIVIS

Psiholoģiska spiediena rezultātā tuvākajās dienās var pasliktināties pašsajūta. Nedari neko, kas ir pret tavu pārliecību. Neuzņemies pienākumus savtīga aprēķina dēļ vai tādēļ, lai kādam izpatiktu. Ne viens, ne otras iemesls nebūs tā vērts, lai darītu to, kas tev nepatīk. Turpmāk lielāku uzmanību velti draugiem. Apjukuma un vilšanās brīžos viņi palīdzēs nezaudēt optimismu.