Attiecības
2020. gada 6. maijs, 16:39

Kobes Braienta sieva Vanesa atradusi vēstuli, kuru vīrs rakstījis pirms nāves

Jauns.lv

Basketbola superzvaigzne Kobe Braients, kurš kopā ar meitu Džannu un vēl vairākiem cilvēkiem janvāra beigās gāja bojā helikoptera avārijā, savai sievai Vanesai bija atstājis pārsteigumu.

4 meitu vecāki - NBA leģenda Kobe Braients un viņa sieva Vanesa

gallery icon
44

Skan neticami, tomēr 38 gadus vecā Vanesa Braienta vīra sarūpēto pārsteigumu atrada vien vairāk nekā trīs mēnešus pēc traģēdijas - savas dzimšanas dienas priekšvakarā.

Vanesas dzimšanas diena ir 5. maijā, taču, atradusi pārsteiguma vēstuli pirms īstā datuma, viņa nolēma pagaidīt un atplēst to tieši dzimšanas dienā.  

"Es atradu aploksni ar uzrakstu: "Visas savas dzīves mīlestībai". Nolēmu pagaidīt un atplēst savā dzimšanas dienā, lai man būtu stimuls gaidīt šo dienu. Ironiski, ka Kobe aploksnē iekšā bija ielicis kartīti, kurā uzzīmēts eņģelis, kas ceļ mani augšup," savā Instagram profilā raksta Vanesa. "Es tik ļoti ilgojos pēc savas dzīves mīlestības un mīļās meitiņas. Esmu pateicīga, ka man ir mūsu trīs meitas," emocijās dalās Kobes atraitne, uzsverot - viņas lielākā dzimšanas dienas vēlēšanās ir, kaut viņi varētu būt visi kopā.

Kobe un Vanesa Braienti bija vecāki četrām meitām - Natālijai, Džannai, Biankai un mazajai Kapri.

"Savā dzīvē viņš bija īsts romantiķis. Es atceros katru Valentīndienu, visas mūsu kāzu jubilejas - tik ļoti tās gaidīju. Jo Kobe organizēja dažādus braucienus, pārsteidza ar oriģinālām dāvanām... Tas nekad netiks aizmirsts. Viņš bija ļoti radošs un sirsnīgs cilvēks," iepriekš par sava vīra romantisko dvēseli stāstīja Vanesa.

Janvāra beigās kopā ar tēti helikoptera avārijā gāja bojā arī 13 gadu vecā Džanna, kas tika uzskatīta par ļoti perspektīvu basketbolisti. Aprīļa vidū Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā, kas koronavīrusa pandēmijas dēļ notika virtuāli, simboliski tika nosauktas arī Džanna Braienta, Alīsa Altobelli un Peitona Čestere - jaunās basketbolistes, kuras traģiski gāja bojā tajā pašā avārijā. 

Publicētas pirmās bildes no traģiskās helikoptera avārijas, kurā bojā gāja Kobe Braients

Svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients, ziņo vairāki Ziemeļamerikas mediji. Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 ...

gallery icon
13

Turklāt WNBA pieņēmusi lēmumu radīt jaunu apbalvojumu, kas nosaukts Kobes Braienta bojāgājušās meitas Džannas vārdā. Balva ik gadu tiks piešķirta par vislielāko ieguldījumu sieviešu basketbola attīstībā un popularizēšanā. Uzvarētāja izvēlē lēmējtiesības būs arī Džannas mammai Vanesai Braientai.

Basketbola leģenda Kobe Braients (1978-2020) un viņa meita Džanna (2006-2020)

gallery icon
28

Jauns.lv jau vēstīja, ka helikoptera avārijas apstākļi joprojām ir neskaidri, jo lidaparātam nebija melnās kastes. Tiek lēsts, ka nelaime notika sliktas redzamības dēļ, pilotam kļūdoties un pieņemot riskantus lēmumus. Braientu ģimenes advokāti ir iesūdzējuši tiesā helikoptera īpašniekus.