foto: unsplash.com
17 ieteikumi kvalitatīvai laika pavadīšanai mājās
Skaistums
2020. gada 20. marts, 10:19

17 ieteikumi kvalitatīvai laika pavadīšanai mājās

Karlīna Timofejeva

Sabiedrība visbiežāk dalās divās daļās - tie, kuriem pārlieku ilga atrašanās mājās sagādā raizes un tie, kuri ir sajūsmā par šādu opciju. Šoreiz pat nav nozīmes tam, pie kāda tipa cilvēkiem piederi Tu. Zemāk atrodi vērtīgus ieteikumus kvalitatīvai laika pavadīšanai mājās.

Pārskati savus kopšanas un skaistuma produktus!

Vai zināji, ka skropstu tuša būtu jāmaina ik pēc trim mēnešiem, sejas maska reizi 1-2 gados un lūpu krāsa reizi gadā? Pārskati savus produktus, pārbaudi termiņus un atbrīvojies no visa liekā, atstājot vietu jauniem produktiem, kuri patiešām arī būs noderīgi. Izveido sarakstu lietām, ko labprāt iegādātos un veic izpēti!

Eksperimentē!

Ja Tevi māc garlaicība, neļauj tai sevi uzveikt! Eksperimentē ar mājās esošajiem produktiem, meklē iedvesmu Youtube un grezni sapucējies grandiozam vakaram! Tas nekas, ja neviens cits Tevi šovakar neredzēs. Dari to sevis dēļ! Šādā veidā nākamreiz, kad tiksi uzaicināta uz kādu greznu pasākumu, Tu zināsi, kas nepieciešams, lai sagatavotos!

Uzrīko SPA dienu!

Visus attaisnojumus pie malas! Parūpējies par lielisku SPA dienu tikai pati sev! Iededz mīļāko sveci, lieto savu mīļāko halātu, ieej smaržīgā vannā vai dušā! Tas liks Tev justies brīnišķīgi. 

Lasi!

Pat tad, ja tas nav Tavs hobijs, Tu noteikti vari atrast sev piemērotu literatūru. Pārskati plauktus vai arī veic izpēti e-vidē un lasi par burvīgām sievietēm, kuras ir daudz sasniegušas. Iedvesmojies!

Sazvanies ar saviem mīļajiem!

Tehnoloģijas mūsdienās ir nodrošinājušas iespēju lieliski komunicēt vienam ar otru pat no liela attāluma. Sazinies ar saviem mīļajiem, esi īpaši iecietīga. Starp citu, Douglas piedāvā brīnišķīgu iespēju bez maksas iesaiņot dāvanu un pievienot apsveikuma kartīti pirkuma izdarīšanas mirklī! 

Douglas komanda novēl produktīvas, taču mierīgas turpmākās nedēļas! Sargāsim viens otru un sevi!

IEPAZĪSTIES AR DOUGLAS PIEDĀVĀTAJIEM PRODUKTIEM KVALITATĪVA LAIKA PAVADĪŠANAI MĀJAS: