foto: Mārtiņš Ziders
“Katrs drīkst izpausties savu fantāziju līmenī,“ Belicka kopā ar bijušo līgavaini
Belicka pirms pusotra gada pavēstīja, ka ir saderinājusies ar mūziķi Armandu Butkeviču.
Attiecības
2020. gada 19. marts, 11:23

“Katrs drīkst izpausties savu fantāziju līmenī,“ Belicka kopā ar bijušo līgavaini

Žurnāls "Kas Jauns"

Pirms kāda laika režisora Dž. Dž. Džilindžera, īstajā vārdā Raimonda Rupeika, 54. dzimšanas dienā viņa laulātā draudzene Inga Grencberga greznajā Vecrīgas viesnīcā Grand Palace Hotel saaicināja kuplu draugu pulku, kurā mīļotajam pasniedza unikālu dāvanu. Tajā ar savu pavadoni pārsteidza aktrise Kristīne Belicka.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Mārtiņš Ziders
Pērn pavasarī aktrise vēstīja, ka atkal ir brīvas sievietes statusā.

Daiļā aktrise, kinokomēdijas Svingeri zvaigzne Kristīne Belicka pirms pusotra gada ar sociālo tīklu starpniecību pavēstīja, ka ir saderinājusies ar grupas Dzelzs vilks bijušo basģitāristu Armandu Butkeviču, kas šobrīd muzicē grupās aPēdājs un RYGA.

Taču pērn pavasarī aktrise vēstīja, ka atkal ir brīvas sievietes statusā. Par to, ka pāris atkal apvienojies, liecina abu ierašanās uz Ingas Grencbergas un Džilindžera ballīti. Pati Kristīne par attiecībām runāt nevēlas. „Nekomentēšu ne savus bijušos, ne esošos, ne nākamos. Katrs drīkst izpausties savu fantāziju līmenī, un nejūtos tiesīga viņus ierobežot!”

foto: Mārtiņš Ziders
Armandu Butkevičš šobrīd muzicē grupās aPēdājs un RYGA.

Arī kādreizējās Dailes teātra aktrises Kristīnes Belickas spožo talantu aptuveni pirms 12 gadiem viens no pirmajiem atklāja tieši Dž. Dž. Džilindžers, un aktrise sev uzticētās lielās lomas savulaik pārliecinoši iznesa uz lielās skatuves Dailē. Protams, arī Belicka tiek uzskatīta par vienu no Džilindžera mūzām, jo tieši viņš 2008. gadā aktrisi uzaicināja piedalīties savās Dailes teātra izrādēs Nekrofils, Psihs un Ja mana sieva uzzinās.

Dž.Dž.Džilindžera dzimšanas dienas ballīte

8. martā, kad režisoram, bijušajam Dailes teātra mākslinieciskajam vadītājam Dž.Dž.Džilindžeram jeb Raimondam Rupeikam bija 54. dzimšanas diena, viņa laulātā draudzene ...

gallery icon
190

Uzaicināto viesu vidū bija tikai daži (un tikai daži) Dailes teātra pārstāvji, jo, kā nojaušams, uz svinībām durvis bija atvērtas vienīgi tiem, kas pērnruden nepiedalījās (vai arī atturējās no viedokļa paušanas) skandalozajā aktieru kopsapulcē, kurā radošais kolektīvs balsoja par neuzticības izteikšanu Dž. Dž. Džilindžeram. Vārdu sakot, aicināti svinībās bija tikai Džilindžeram lojālie kolēģi un tie, kas nav „nodevēju” sarakstā. Viņu vidū bija, piemēram, kādreizējais Dailes teātra direktors Aivars Līnis, horeogrāfe Inga Krasovska, režisore Laura Groza-Ķibere, bijusī Dailes teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Jakovļeva, videomākslinieks Artis Dzērve, mākslinieks un scenogrāfs Artūrs Bērziņš, mūziķis un komponists Mārcis Judzis, scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis un pāris aktieru, ar kuriem, pēc Džilindžera domām, attiecības stabilas un patiesi draudzīgas.

Patiesībā šīs bija dubultas svinības, jo mīļotā vīra dzimšanas dienā Inga Grencberga izlēma sarīkot sava romāna Sestā sieva oficiālās prezentēšanas svinības. Grāmatnīcās Grencbergas grāmata svinīgi iekarojusi pirktāko grāmatu topa pirmo vietu, un, kā pasākumā paziņoja autore, Sestā sieva ir viņas dāvana mīļotajam.

Pats gaviļnieks Džilindžers uz īpašo vakaru bija saposies baltā kreklā, daudz smaidīja un bija brīnišķīgā noskaņojumā, jūsmodams, ka labāku dāvanu par īpaši viņam veltītu rakstniecības autordarbu nespēj iedomāties. Režisors atzinās, ka viņš ne tikai iedvesmojis sievu darba tapšanas procesā, bet patiesībā pat bijis tas, kas Ingu uz šo drosmīgo soli pamudinājis. Sakot svinīgo runu grāmatas prezentācijā, Džilindžers ar humoru klāstīja blaknes, ar ko nācies samierināties, kamēr dedzīgā aizrautībā tapis viņa sestās sievas romāns, – nereti izpalikušas vakariņas, bieži nācies iztikt bez kundzes uzmanības, kā arī pierast, ka mājas uzkopšana un putekļu tīrīšana tiek pārcelta uz labākiem laikiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās