foto: Pixabay
5 reāli iemesli, kāpēc vīrietis pārtrauc saraksti ar sievieti
Ilustratīvs attēls.
Attiecības
2020. gada 26. februāris, 05:05

5 reāli iemesli, kāpēc vīrietis pārtrauc saraksti ar sievieti

Jauns.lv

Dažreiz mēdz gadīties, ka attiecības starp sievieti un vīrieti mēdz pieklust pilnīgi neizskaidrojamu iemeslu dēļ. Dažas sievietes uz ilgu laiku ieslīgst emocionālos pārdzīvojumos, saglabājot cerību, ka “varbūt viņš kādreiz parādīsies”, vai “jau nu viņam, kas atgadījies?”, “ko es izdarīju ne tā?”. Agru vai vēlu šādas situācijas piedzīvo teju visas sievietes. Kāpēc tā notiek? Lūk, daži no iemesliem.

1.    Vīrietim ir zudusi interese

Tā notiek. Tas nozīmē, ka cita izrādījās interesantāka vai viņš nav gatavs attiecībām ar jums. Var gadīties, ka viņam vienkārši kļuva garlaicīgi un viņš pieklusa, nevēloties neko paskaidrot. 

2.    Viņam apnicis spēlēt vienos vārtos

Viņš simts reizes uzrakstīja “Labrīt!” vai “Arlabunakti!”, bet tu turpini gaidīt viņa iniciatīvu. Izskatās, ka viņam šīs attiecības ir vajadzīgas vairāk nekā tev un kontakts tiek pārtraukts uz visiem laikiem. 

3.    Viņš ir precējies vai stabilās attiecībās

Vienu brīdi jūs apspriedāt, kā sauksiet bērnus, bet jau nākošajā viņš ar ģimeni atgriezās no ceļojuma, un saldā sarakste beidzās. 

4.    Viņš apvainojās, sadusmojās, ieņēma pozu un “audzina” sievieti

Arī par to var liecināt vīrieša klusēšana. Šis sarakstes pieklušanas tips notiek gadījumā, ja komunikācija notiek ilgāku laiku un vīrietis ar sievieti ir reālās attiecībās, ne tikai SMS sarakstēs. 

5.    Kad atrodaties tuvās attiecībās

Jūs jau esat pāris, un vīrietim zūd aktīva vēlme visu laiku sarakstīties. Viņš zina, ka tāpat vakarā jūs satiks mājās. Un tas ir normāli. Vīrietis nevar visu laiku atrasties attiecību “rozā periodā”.  

Kā labāk rīkoties katrā no situācijām: 

1.    Nosaki, kāds tieši ir jūsu attiecību formāts.

2.    Atkarībā no formāta:
SMS romāns – pēc pāris dienu klusuma varat uzdot jautājumu – kā iet? Ja viņš “vienkārši bija aizņemts”, varat vairs neatbildēt: interese pret tevi ir zudusi. 
“Rozā briļļu” periods – šajā laikā var darīt visu, ko sirds kāro. Pats vienkāršākais veids – uzdot jautājumu, kas noticis? Bet nevis dusmīgi, bet kā sieviete, kura netērē laiku ar vīriešiem, kuri pret viņu slikti izturas. Ja vīrietis tiešām pāršāvis pār strīpu, viņš uztvers to kā godīgu sarunu un sajutīs savu nozīmi sievietes acīs.
Nopietnas attiecības – var uzdot tiešus jautājumus. Saņemt atbildes, izdarīt kopīgus secinājumus, rast kompromisu, bet pēc tam ļaut viņam mierīgi padomāt, nenoslogojot ar saviem emocionāli provokatīvajiem secinājumiem. 

3.    Skaidri jāzina, ja visi jautājumi, ieskaitot SMS un dzīvu sarunu, var uzdot vienu reizi. Citādi vīrietis var padomāt, ka jūsu interese pret viņu ir pārāk uzbāzīga. 

4.    Ideāla sieviete vīrieša acīs – tā, kura ir sevī iemīlējusies, gūst baudu no dzīves, ir harmonijā ar apkārtējo pasauli. Bieži šādas sievietes pat nepamana vīriešu neatbildēšanu uz SMS vai sarakstes pārtrūkšanu. Viņas ir pārāk aizņemtas ar sevi...