foto: IS/MPI/Capital Pictures
Kobes Braienta sieva Vanesa pēc vīra un meitiņas nāves cenšas būt stipra
Vanesas un Kobes Braientu laulībā dzimušas četras meitas.
Attiecības
2020. gada 29. janvāris, 15:02

Kobes Braienta sieva Vanesa pēc vīra un meitiņas nāves cenšas būt stipra

Jauns.lv

Basketbola leģendas Kobes Braienta (1978-2020) un viņa meitas Džannas (2006-2020) nāve satriekusi basketbola pasauli un miljoniem fanu visā pasaulē. Taču visvairāk sāp viņu tuvākajiem - Vanesai (37) un meitām Natālijai (17), Biankai (3), Kapri (7 mēneši).

foto: IS/MPI/Capital Pictures
Vanesas un Kobes Braientu laulībā dzimušas četras meitas.

Vanesa Braienta joprojām pūlas aptvert sava vīra un bērna zaudējumu traģiskajā 26. janvāra helikoptera avārijā netālu no Losandželosas, raksta People.com.

“Šis ir ārkārtīgi grūts un briesmīgs laiks Vanesai un visai ģimenei,” portālam vēstī kāds Braientiem tuvs avots. Kā jau to var iedomāties, Vanesa ir sagrauta. "Viņa pat nespēj pabeigt teikumu, nesākusi raudāt," zina teikt kāds cits ģimenes paziņa. Taču viņa ļoti cenšas, lai tiktu ar visu galā - jo viņai ir jābūt stiprai pārējo meiteņu dēļ. Bez tēva un māsas tagad ir palikušas 17 gadu vecā Natālija, 3 gadus vecā Bianka un 7 mēnešus vecā pastarīte Kapri.

“Protams, tu nekad nevari tam būt gatavs. Par spīti viņu kāpumiem un kritumiem, Vanesa un Kobe bija dvēseles radinieki. Viņa uzskatīja Kobi par savu partneri uz mūžu.

Tomēr tagad, šajā ārkārtīgi grūtajā laikā, Vanesa nav viena. Viņai līdzās ir "cilvēki, kuri viņu mīl, un kuri mīl Kobi”. Viņai ir laba atbalsta sistēma, saka People.com avots. "Viņa paļaujas uz savu ticību. Viņa nav viena. Taču sērošana un atgūšanās no traģēdijas prasīs viņai ļoti, ļoti ilgu laiku."

4 meitu vecāki - NBA leģenda Kobe Braients un viņa sieva Vanesa

gallery icon
44

"Lakers" zvaigzne bija mīlošs vīrs Vanesai un gādīgs tēvs savām četrām meitām. Kobe bija lepns, ka viņa atvases katra aug ar savu raksturu un interesēm, ne tikai dara to, ko liek vecāki. Viņam bija īpaša saikne ar katru no meitām.

Basketbola leģenda Kobe Braients (1978-2020) un viņa meita Džanna (2006-2020)

gallery icon
28

Jauns.lv jau rakstīja, ka Kobe un Džanna Braienti kopā ar vēl septiņiem cilvēkiem, ieskaitot pilotu, Džannas komandas biedrenes un viņu vecākus, gāja bojā helikoptera avārijā svētdien, 26. janvārī. Viņi bija ceļā uz jauniešu basketbola spēli Braienta "Mamba" akadēmijā, vēsta ESPN.

Publicētas pirmās bildes no traģiskās helikoptera avārijas, kurā bojā gāja Kobe Braients

Svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients, ziņo vairāki Ziemeļamerikas mediji. Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 ...

gallery icon
13

Losandželosā cilvēki sēro par bojāgājušo NBA leģendu Kobi Braientu un viņa 13 gadu veco meitu Džannu

gallery icon
95