foto: Publicitātes foto
Ar ko šopavasar pārsteidz "Reserved" - apskati jauno kolekciju!
2020. gada 21. janvāris, 08:30

Ar ko šopavasar pārsteidz "Reserved" - apskati jauno kolekciju!

Karlīna Timofejeva

Sākotnējie paziņojumi par modes tendencēm RESERVED 2020. gada pavasara kolekcijai liecina, ka mazāk ir vairāk. Vienkāršs stils, kas sastāv no dažiem pamatelementiem un tikai dažiem būtiskākajiem aksesuāriem. Nekādu papildu slāņu vai rotājumu. Uzmanības centrā ir krāsa, silueta griezums un materiālu kvalitāte, ar mērķi uzsvērt raksturu. Pieaugošs eko struktūru skaits. 2020. gada pavasara tendencēs spēcīgi jūtams funkcionālisms un komforts, kas neapšaubāmi ir jaunākās RESERVED kolekcijas pamatatribūti. Patiesi — labs apģērbs ir kā otra āda. Šī ir stila recepte, ko zīmols popularizēs šajā pavasarī.

Jaunajā RESERVED izdevumā redzēsiet daudz pasaules līmeņa modeļu: Adesuvu Aigevi, Saskiju de Brauvu, Sāru Greisu Vallerstedu vai Rokvelu Hārdvudu. Tā ir modeļu grupa, kas pārstāv dažādas paaudzes, kultūras vai skaistuma etalonus. Viņi iemieso to, kas modē ir vissvarīgākais — individuālisma enerģiju.

RESERVED 2020. gada pavasara kolekciju sievietēm raksturo vieglums — melna blūze ar platām piedurknēm ir caurspīdīga, oversize izmēra trencis — gaiši zilā krāsā. Sievišķību akcentē izteikti iezīmēta jostasvieta, bikses ar augstu jostasvietu un papēži. Aristokrātiska klasika, kas pārinterpretē vintage modi. Tai piemīt stils un tā ir ekspresīva, tā nebaidās no svārkiem zem ceļa vai augstas apkakles, jo juteklīgums izpaužas detaļās un apģērba nēsāšanas veidā. Zābaki ar izgriezumiem, kas atklāj pēdas, kardigāns uz kailas  miesas vai atklātas mēteļa piedurknes patiešām piesaista uzmanību. Savukārt, šifona kleitu un šaļļu ziedu raksti piešķir romantiskumu ar mūsdienīgu pieskārienu.

"Reserved" sieviešu apģērbu pavasara kolekcija

gallery icon
39

Mūsdienu vīrišķība ir jutīga pret modi. Rakstains krekls, melanža svīteris vai balts džinsa audums ir daži no motīviem, ko RESERVED piedāvā 2020. gada pavasara kolekcijā vīriešiem, koncentrējoties uz atšķirīgām pavasara tendencēm. Slaids siluets jaunā, romantiskā stilā, brīvs, relaksēts 1990o gadu griezums vai jaunās tūkstošgades sudrabainā stepētā jaka ir galējības, kas nav savstarpēji izslēdzošas.  RESERVED dizaineri tajā visā ir atraduši kopsaucēju — bezkompromisa raksturu un nepieciešamību izpaust savu stilu, apspēlējot vismodernākos motīvus un griezumus.

"Reserved" vīriešu apģērbu pavasara kolekcija

gallery icon
25

Pilnībā sarkanas krāsas tēls darbam, glīts ballīšu tops —  vārds “pārspīlējums” vīriešu modē jau sen kā ir novecojis. Tieši tādēļ RESERVED paļaujas uz spēcīgiem aksesuāriem — lakādas mugursomu vai sudraba krāsas somu ar platu siksnu, kas piešķirs individualitāti pat visikdienišķākajam izskatam.

Apģērbi no pirmā pavasara izdevuma pieejami zīmola veikalos un vietnē www.reserved.com.