foto: AFP/Scanpix
Breds Pits pavadījis brīvdienu kopā ar Dženiferu Anistoni
Breds Pits.
Attiecības
2019. gada 18. decembris, 05:55

Breds Pits pavadījis brīvdienu kopā ar Dženiferu Anistoni

Jauns.lv

Tā vien šķiet, ka aktieru Breda Pita un Dženiferas Anistones draudzība aizvien ir ļoti stipra.

foto: Vida Press
Dženifera Anistone.

Šā gada februārī, kad Dženifera Anistone Losandželosā rīkoja vērienīgu 50. dzimšanas dienas ballīti, viņas bijušais vīrs Breds Pits bija viens no lūgtajiem viesiem. Viņa ierašanos naktsklubā fiksējuši vairāki preses fotogrāfi.

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon
23

Aizvadītajā sestdienā Anistone savās mājās Belēras rajonā Losandželosā sarīkojusi brīvdienu ballīti. To apmeklējuši aptuveni 50 viesi, kuru skaitā bijis arī Breds Pits, – vēsta aculiecinieki.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15

Pēc zinātāju teiktā, tusiņu apmeklējusi aktrise Gvineta Paltrova (vēl viena no Breda Pita bijušajām līgavām) ar vīru Bredu Falčuku, aktieris Toms Henkss ar sievu Ritu Vilsoni, aktrise Keita Hadsone ar draugu Deniju Fudžikavu, seriāla “Draugi” aktrise Liza Kudrova ar vīru Maiklu Sternu, kā arī Anistones jaunākās seriāla “The Morning Show” kolēģe Rīza Viterspūna.

“Breds Pits uz Dženiferas Anistones rīkoto brīvdienu ballīti ieradās sestdien ap septiņiem vakarā,” informē aculiecinieks. “Viņš bija viens no pirmajiem viesiem, kas ieradās, un viens no pēdējiem, kas ap 11 vakarā devās prom. Viņš bija ģērbies ikdienišķi, tumšā „bomber” stila jakā un ar cepuri galvā. Viņš ieradās sava ilggadējā miesassarga pavadīts, tas viņu gaidīja automašīnā.”

Dženifera Anistone filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā

Dženiferai Anistonei ir 47 gadi un aizvien nevainojams augums. Ja ir tādas skaistas kājas, kāpēc gan neizvēlēties koķeto mini?!

gallery icon
21

“Anistones māja bija gaumīgi dekorēta ar neskaitāmām baltu gaismiņu virtenēm, kas rotāja kokus viņas īpašumā,” stāsta aculiecinieks. “Izskatījās bija ļoti svinīgi. Pasākums bija ļoti piezemēts, ikdienišķs. Tikai pašu tuvāko draugu kopā sanākšana, lai kopā atzīmētu svētkus.”

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon
8

Pits un Anistone bija precējušies no 2000. gada līdz 2005. gadam. Pēc šķiršanās abi apprecējās otro reizi. Pēc vairākiem kopābūšanas gadiem un kopā sagaidītiem bērniem Pits 2014. gadā apprecējās ar aktrisi Andželinu Džoliju, bet Anistone 2015. gadā salaulājās ar aktieri un scenāristu Džastinu Terū. Abu otrās laulības beigušās ar šķiršanos.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13

Februārī kāds paziņa izklaides programmai „ET” apliecināja, ka Anistone „neturot ļaunu prātu” uz Pitu, lai gan viņš īsi pēc abu laulības šķiršanas uzsāka attiecības ar Džoliju.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

„Džena un Breds ir palikuši draugi un ir vairākkārt redzējušies kopš abi atkal ir brīvi,” norādījis paziņa. „Viņi ir draugi un ir viens otru atbalstījuši grūtos laikos. Tā tas ir kopš viņu laulības, abi plāno palikt draugi uz mūžu. Viņi patiešām netur ļaunu prātu viens uz otru... Viņi labi saprot, ka ikreiz, kad abu ceļi krustojas, cilvēki sāk baumot par attiecību atjaunošanu.”

Breds Pits 2002. gadā, kad bija precējies ar Dženiferu Anistoni

gallery icon
4

Šā gada maijā Pits tikai pasmējās par kāda paparaci uzdotu jautājumu, vai viņš plāno atjaunot attiecības ar Anistoni. „Ak, mans dievs,” viņš noteica.

Tā izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

gallery icon
22

Paredzēts, ka Anistone un Pits nākamā gada janvārī apmeklēs „Zelta globusu” balvu ceremonijas vakaru, jo abi ir nominēti godalgai. Anistone par darbu seriālā „The Morning Show” un Pits par lomu filmā „Once Upon a Time in Hollywood”. Viņi nekad iepriekš abi nav bijuši nominēti vienā un tajā pašā gadā.

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18