foto: Shutterstock
Šīm 4 zodiaka zīmēm būs ļoti grūta ziema
Cita pasaule
2019. gada 13. decembris, 16:06

Šīm 4 zodiaka zīmēm būs ļoti grūta ziema

Jauns.lv

Šīm četrām zodiaka zīmēm jau decembra vidū būs jāsavelk josta un jāgatavojas mazliet pacīnīties. Jo astrologi paredz, ka viņiem šī ziema nebūs no tām vieglākajām.

Dvīņi

Nelabvēļi jau sen plāno Dvīņiem uzbrukumu, un zvaigznes rāda, ka šajā ziemā tas varētu notikt. Lai ziemas sākumā radušos situāciju nepadarītu vēl sarežģītāku, astrologi iesaka sevi veltīt ģimenei un draugiem. Tikai viņi palīdzēs jums kļūt spēcīgākiem un atgūt ticību sev.  

Vēzis

Viss, uz ko jau ilgāku laiku esat gājuši, šoziem var vienā mirklī sabrukt. Zvaigznes iesaka neko nesolīt, jo iespējams, ka jums nebūs spēka vai iespēju šos solījumus izpildīt. Janvārī gan situācija lēni, bet pārliecinoši uzlabosies.   

Strēlnieks

Problēmas Strēlniekiem varētu sākties ap janvāra vidu. Negatīvā enerģija visspēcīgāk virmos tieši ģimenes un radinieku lokā. Arī darbā trāpīsies ne tie vieglākie uzdevumi, taču tiem būs gluži pretējs efekts - tie mudinās jūs strādāt labāk. Nebaidieties lūgt palīdzību kolēģiem - zvaigznes prognozē, ka viņi palīdzēs.  

Zivis

Beidziet visiem tik ļoti pievērst uzmanību un baidīties, ka viņi pateiks ko sliktu par jums. Citādi jums šajā ziemā var rasties problēmas ar darbu un priekšniekiem. Esiet piesardzīgs un savaldīgs, neizgāziet dusmas uz saviem tuviniekiem.