Ideāla sieviete? 7 padomi, kas ļaus to realizēt
2019. gada 3. decembris, 07:17

Ideāla sieviete? 7 padomi, kas ļaus to realizēt

Jauns.lv

Katra sieviete vēlas būt mīlēta, gribēta, ideāla savam vīrietim. Tomēr ne visas saprot, kā to sasniegt. Un tas nav tāpēc, ka ar sievieti kaut kas nebūtu kārtībā. Vienkārši tiek palaistas garām lietas, kuras šķiet nesvarīgas. Pēc psihologu teiktā, pastāv vairāki veidi kā kļūt par ideālu sievieti savam vīrietim.

Sievišķība

Vīriešus piesaista skaistas, enerģiskas un par sevi pārliecinātas sievietes. Sievišķību piešķir svārki, kleitas, rotas, tīri mati, kopta āda. Neatkarīgi no tā, ko viņš saka, neviens vīrietis nevar iemīlēties no pirmā acu skatiena jūsu iekšējā pasaulē.

Seksualitāte

Vīrietim ir vajadzīga sieviete, kura prot ne tikai dāvāt, bet arī saņemt neaizmirstamu baudu. Tāpēc sievietei svarīgi attīstīt savu jutīgumu un zināt masāžas paņēmienus, kas sniegs baudu partnerim. 

Emocionalitāte

Vīrietis novērtē patiesu, jautru, maigu, apbrīnojamu meiteni. Kad mīļotais cilvēks kaut ko saka, skatieties uz viņu ar entuziasmu un pārsteigumu, jo nekas pasaulē nav interesantāks par gudru stāstnieku. Sievietes spēj izlādēt emocijas daudzos dažādos veidos un darbībās – trenažieru zālē, jogas nodarbībās, dejās, lai vakarā varētu sagaidīt savu vīrieti mājās ar prieku.  

Mīlestība

Vīrietim ir nepieciešama beznosacījuma mīlestība. Viņam jājūtas pilnībā pieņemtam un aprūpētam. Apprecoties, vīrietis nodod visas mājas rūpes savai sievai. Mājas viņam ir vieta, kur aizmirst par nebūšanām. Sirsnība slēpjas pieskārienos, glāstos un apskāvienos. 

Laime

Cilvēks vēlas sev blakus redzēt realizējušos, radošu, mērķtiecīgu personu. Lai viņš dzirdētu un cienītu jūs, vajag būt veiksmīgai savā profesijā vai kādā citā jomā. Taču atcerieties, kad sieviete pārlieku aizraujas ar pašrealizāciju un vīrietis pāriet otrajā plānā, viņam var parādīties cita interese vai sieviete. Vīrietim jābūt pašam labākajam un pašam nozīmīgākajam savai sievietei. Ja tā nav, saikne attiecībās pārtrūkst. 

Viedums 

Sievietei savam vīrietim jābūt interesantam sarunas biedram un saprotošam draugam. Sievietei ir jāciena sava vīrieša profesijas izvēle un aizraušanās. 

Dvēseliskums, ticība

Vīrietim ir svarīgi, lai sieviete ticētu, ka viss būs labi, ka viņai ir pats labākais vīrietis pasaulē, ka lai kas arī notiktu, viņa vienmēr būs mierīga. Tāpat psiholoģe Anna Ļitvinenko “Postimees” publikācijā iesaka sievietēm nodarboties ar radošām lietām un regulāri sevi pilnveidot.