foto: AFP/Scanpix
Skārleta Johansone atzīst, ka romantizējusi laulību ar Raienu Reinoldsu
Aktrise Skārleta Johansone.
Attiecības
2019. gada 29. novembris, 19:02

Skārleta Johansone atzīst, ka romantizējusi laulību ar Raienu Reinoldsu

Jauns.lv

Aktrise Skārleta Johansone (35) šo to mācījusies no savām bijušajām attiecībām.

foto: AFP/Scanpix
Skārleta Johansone un viņas pirmais vīrs Raiens Reinoldss.

Skārletas Johansones jaunākā filma “Marriage Story” (“Laulības stāsts”) jau pēc nedēļas savu pirmizrādi piedzīvos video straumēšanas vietnē “Netflix”. Intervijā žurnālam “Vanity Fair” aktrise pastāstījusi, kādu dzīves mācību guvusi pati no savas pirmās laulības ar aktieri Raienu Reinoldsu.

Raiens Reinoldss. Seksīgākais vīrietis pasaulē

gallery icon
9

“Man bija 23 gadu, kad es pirmo reizi apprecējos,” Johansone norādījusi, nenosaucot savu pirmo vīru Raienu Reinoldsu (43) vārdā. “Man nebija īstas izpratnes par to, kas ir laulība. Iespējams es to romantizēju. Vismaz savā veidā.”

Johansone un Reinoldss apprecējās 2008. gadā, bet 2011. gadā laulību šķīra.

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon
10

“Tā tagad ir pavisam atšķirīga manas dzīves daļa,” par šo laiku norāda aktrise. “Man ir sajūta, ka tagad esmu tādā savas dzīves vietā, kad varu pieņemt daudz efektīvākas izvēles. Manuprāt, man šobrīd ir daudz lielāka izpratne, nekā jebkad agrāk bijusi.”

foto: REUTERS/SCANPIX
Skārleta Johansone ar otro vīru franču žurnālistu Romēnu Doriaku.

2014. gadā Skārleta Johansone apprecējās ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku, bet jau trīs gadus vēlāk laulību šķīra. Pārim ir kopīga meita Rouza (5).

Skārleta Johansone ar četrus mēnešus veco meitu Rouzu Doroteju

Skārleta Johansone ar četrus mēnešus veco meitu Rouzu Doroteju. Aktrise atzīst, ka agrāko slaidumu tik ātri atguvusi pateicoties tam, ka ...

gallery icon
7

Tagad aktrise atradusi jaunu mīlestību – amerikāņu aktieri Kolinu Džostu (37). Pēc divus gadus ilgas kopābūšanas pāris šā gada maijā saderinājās.

foto: scanpix
Skārleta Johansone ar savu saderināto – aktieri Kolinu Džostu. Ja pāris apprecēsies, Džosts būs Johansones trešais vīrs, savukārt aktierim šī būs pirmā laulība.

“Doma par ģimenes dibināšanu, ģimenes veidošanu un tā visa funkcionēšanu. Man patīk šī doma,” Johansone izteikusies intervijā žurnālam “Vanity Fair”. “Manuprāt tas būtu brīnišķīgi. Es vienmēr esmu to gribējusi. Es to vēlējos arī savā laulībā ar meitas tēvu. Taču viņš nebija īstais cilvēks. Taču šī doma man patīk.”

Skārleta Johansone ar franču līgavaini Romēnu Doriaku

gallery icon
19

Atceroties, kā jaunais mīļotais vīrietis Kolins Džosts viņu bildinājis, aktrise teic: “Jā, es biju pārsteigta. Pat, ja tu iztēlojies, kāds varētu būt šis mirklis, tas aizvien ir ļoti skaists brīdis.”

Skārleta Johansone ar vīru Romēnu Doriaku apmeklē izstādes atklāšanu

No rīta Skārleta Johansone šokēja fanus, jo bija redzēta bez laulības gredzena pirkstā. Taču tās pašas dienas vakarā aktrise apmeklēja ...

gallery icon
7

“Tas bija ļoti personiski. Tas bija ļoti īpašs brīdis,” turpina Johansone. “Manuprāt, ja kāds tev saka, ka vēlas visu mūžu pavadīt kopā ar tevi, tas ir jauks un ļoti īpašs brīdis. Īpašāks nekā jebkas cits.”

Žilbinošā Holivudas dīva Skārleta Johansone

gallery icon
45