foto: Shutterstock
Kuras zodiaka zīmes pārstāvis ir tavs niknākais ienaidnieks
Cita pasaule
2019. gada 11. novembris, 16:42

Kuras zodiaka zīmes pārstāvis ir tavs niknākais ienaidnieks

Jauns.lv

Zvaigznes atklāj mums šos noslēpumus. Gribi tici, gribi netici.

Auns - Mežāzis

Tev patīk brīva, nepiespiesta komunikācija, taču Mežāža iecirtīgā un reizēm egoistiskā daba traucē jums atrast kopīgu valodu. Neiekrīti uz viņa ārēji mierīgo raksturu, jo savā prātā viņš patiesībā jau domā plānu, kā no tevis atbrīvoties. 

Vērsis - Vēzis

Vēzis nemitīgi domās par to, kā jūs pret viņu izturaties, tāpēc laiku pa laikam var sākt jūs provocēt, turklāt darīt to ne īpaši jaukā veidā. Neļaujieties viņa aizdomām, pieņēmumiem un pesimismam ietekmēt jūsu pašvērtējumu.

Dvīņi - Jaunava

Jums nekad neizdosies izveidot labas attiecības ar cilvēkiem, kuriem patīk nosodīt citus. Tāpēc nelaid sev pārak tuvu kādu, kurš dzimis Jaunavas zīmē. Un lai viņa savaldīgums tev neaizmiglo acis. Jo Jaunava vienmēr meklēs veidu, kā ņemt virsroku burtiski visā.

Vēzis - Dvīņi

Jūs esat ļoti praktisks cilvēks, tāpēc liekulīgā un bezatbildīgā Dvīņu uzvedība var tracināt ne pa jokam. Esiet uzmanīgs, neļaujiet ar sevi manipulēt. Dvīņi ir viltīgi, un miera viņiem nebūs, kamēr nebūs uzvarējuši.

Lauva - Skorpions

Skorpioniem ļoti bieži ir impulsīvs raksturs, kas nereti var pāriet arī tiešā agresijā. Kontaktēties ar viņiem - tas ir gluži kā spēlēties ar uguni. Tas pavisam noteikti nav tā vērts. Tāpēc, ja no Skorpiona puses sajūtat nebeidzamu negatīvismu, labāk vispār pārtrauciet jebkādu kontaktu.

Jaunava - Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti patmīlīgi ļaudis. Viņi var jebkurā mirklī bez redzama iemesla pārtraukt attiecības ar jums. Tāpēc labāk izdariet to pirmais.

Svari - Vērsis

Vērsis vienmēr gribēs konkurēt ar jums. Atcerieties, ka Vērši ir spītīgi, un ka viņi nekad nenostāsies jūsu pusē, ja pašiem tas nebūs izdevīgi.

Skorpions - Svari

Jūs vienmēr vajās sajūta, ka Svari no jums ko slēpj. Turklāt viņu allaž "pozitīvais" un laimīgais izskats vedinās jūs uz aizdomām, ka tā patiesībā ir maska, ko šīs zīmes pārstāvji nēsā uz sejas.

Strēlnieks - Vērsis

Jums nepatīk viņa slinkums, un jūs uzskatāt viņu par visai garlaicīgu cilvēku. Vērsī ir viss to cilvēcisko īpašību komplekts, ko jūs uzskatāt par nepieņemamām.

Mežāzis - Zivis

Par ko domā Zivis? Jums tas nav saprotams. Tāpēc jūs uzskatāt, ka šīs zīmes sapņainā un ideālistiskā daba ir vairāk trūkums, nevis priekšrocība.

Ūdensvīrs - Lauva

Lauva atšķirībā no jums neuzskata, ka jums vienmēr ir taisnība. Viņam patīk pašam būt uzmanības centrā. Jūs domājat, ka esat augstākā līmenī par viņu, taču patiesībā abi esat diezgan līdzīgi.

Zivis - Auns

Agresīvi un rupji ļaudis jūsos rada tikai negatīvas izjūtas. Auna kaislīga daba ir krasi pretēja jūsu maigajai personībai, tāpēc jums nekad neizdosies atrast kopīgu valodu.