foto: Unsplash
Finansiāla veiksme un muļķīgi tēriņi - horoskops visām zodiaka zīmēm sestdienai, 9. novembrim
Cita pasaule
2019. gada 9. novembris, 04:27

Finansiāla veiksme un muļķīgi tēriņi - horoskops visām zodiaka zīmēm sestdienai, 9. novembrim

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai dienai.

AUNS
Attiecības ģimenē var uzlabot jūtu atsvaidzināšana, jaunu mērķu izvirzīšana, došanās kopā ar bērniem un mīļoto cilvēku brīvdienās, atslēgšanās no visa un ikdienas baudīšana.

VĒRSIS
Tavs gribasspēks būs apbrīnojams – to, ko patiesi kārosi, tu iegūsi, lai cik lielu piepūli tas prasītu. Ātri izkļūsi no jebkuras sarežģītas situācijas.

DVĪŅI
Mājas darbi vai ballīte kopā ar draugiem aizgaiņās garlaicību. Internetā negaidīta veiksme savedīs kopā ar interesantu sarunas biedru, kurš kļūs vairāk nekā draugs.

VĒZIS
Uzticies savam viedoklim, kal lielus plānus. Tavas prognozes būs pareizas, taču pārliecināt par to tuviniekus būs gandrīz neiespējami. Viņi tavu rīcību vērtēs kā pārgalvīgu.

LAUVA
Būsi pietiekami attapīgs, lai negaidītu situācijas pavērsienu prastu izmantot savā labā. Tikai pielūko, ka veiksme nepadara tevi iedomīgu. Attiecībās ar cilvēkiem esi atklāts un saprotošs.

JAUNAVA
Piedaloties kādā konkursā vai viktorīnā, būs lielas iespējas uzvarēt. Tomēr tavs nepraktiskums nepaliks nepamanīts – vai nu pārlieku taupīsi, vai neapdomīgi tērēsi.

SVARI
Uzlabosies tava labklājība, ja vien nenoslēgsies sevī, bet meklēsi risinājumu, palīgus un aktīvi domāsi par to, kā iespējami lietderīgāk izmantot tavā rīcībā esošās iespējas. Pat ja brīžiem esi spiests mainīt savus plānus, no iecerētā neatsakies.

SKORPIONS
Brīvajā laikā labi atpūties, jo darbs prasīs lielu pašatdevi. Vairāk esi kopā ar mīļoto cilvēku, dalies svarīgākajā, apspriediet nākotnes plānus.

STRĒLNIEKS
Nauda tev ilgi neturēsies, jo vajadzību būs daudz. Lai izvairītos no neracionālas rīcības, nepaļaujies uz citu ieteikumiem, domā pats ar savu galvu.

MEŽĀZIS
Būsi atsaucīgs un pretimnākošs, augstu vērtēsi draudzību. Nesaņemot pretī to pašu, kļūsi nomākts – apkārtējo nevērība tevi sarūgtinās vairāk nekā kritiskas piezīmes.

ŪDENSVĪRS
Neiedomājies sevi nevaļīgāku, nekā esi patiesībā. Tu iegūsi daudz brīva laika, ja apņemsies netērēt laiku bezmērķīgiem klejojumiem pa veikaliem, jo lieliem pirkumiem šodiena nav piemērota.

ZIVIS
Kamēr neizlemsi, kam dot priekšroku – ģimenei vai karjerai –, neapmierinātība ar situāciju pieaugs. Nevelc garumā izšķiroša lēmuma pieņemšanu. Rīkojies nosvērti, neļauj emocijām vai citu vēlmēm ietekmēt tavu rīcību.