foto: Shutterstock
Rīts būs gudrāks par vakaru: horoskops visām zīmēm šodienai, 11. novembrim
Cita pasaule
2019. gada 11. novembris, 04:25

Rīts būs gudrāks par vakaru: horoskops visām zīmēm šodienai, 11. novembrim

Jauns.lv

Uz izdošanos, draugi!

AUNS

Nestabilas partnerattiecības var negatīvi ietekmēt tavus nākotnes plānus. Iespējamas neplānotas pārmaiņas, negaidīti pavērsieni situācijās, kur viss šķita rūpīgi pārdomāts. Lietas vai procesi, kurus cerēji mainīt, negaidīti iegūs citu virzību.

VĒRSIS

Pastāv liela varbūtība, ka, veidojot kaut ko vienu, sanāks pavisam kas cits. Samierināties ar negaidītiem rezultātiem būs vieglāk, ja būsi elastīgs domāšanā. Kāda atkalredzēšanās var izvērsties interesantā diskusijā, rasties aizraujošas ieceres, idejas.

DVĪŅI

Lai gan lielākoties līdz īstenošanai dzīvē daudzas lietas nemaz nenonāks, būs patīkami apzināties, ka tev ir domubiedri, draugi, ar kuriem kopā vari pasapņot, palidināties mākoņos, neraizējoties, ka tiksi nepareizi saprasts. Vakarpusē laulātā drauga pārlieku emocionālā reakcija var izprovocēt nevajadzīgas emocijas.

VĒZIS

Centības un neatlaidības trūkumu tev nevarēs pārmest, tomēr paveiktais neapmierinās. Šķitīs, ka dari visu, lai parādītu sevi no labākās puses, taču tas vai nu netiks pamanīts, vai tiks uzskatīts par kaut ko pašsaprotamu. Rīts būs gudrāks par vakaru, redzēsi.

LAUVA

Tikai daļa lietu ritēs kā ieplānots, citās iespējamas negaidītas izmaiņas. Labāk kaut ko atlikt uz vēlāku laiku nekā riskēt un vienalga pie vēlamā rezultāta netikt. Iespējami saviļņojoši notikumi, kas saistīti ar iemīlēšanos, radošu pacēlumu.

JAUNAVA

Gandarījuma sajūtu var nest pēkšņa iemīlēšanās vai – darba sfērā - aizraušanās ar kādas spožas idejas īstenošanu. Notikumu gaitai kļūstot dinamiskākai, būs grūtāk saglabāt emocionālo līdzsvaru. Emocionāls pacēlums mīsies ar šaubām par sevi.

SVARI

Brīžiem, lai arī spēles noteikumi būs vilinoši, iepriekšējās neveiksmes un rūgtā pieredze darīs tevi piesardzīgu, taču – kas par daudz, tas par skādi! Rūpējies par sava noskaņojuma stabilitāti. Darbā var saasināties jautājums par pienākumu un atbildības sadali.

SKORPIONS

Kaut gan daudz strādāsi un pat uzņemsies papildu pienākumus, nepametīs sajūta, ka darbojies tukšgaitā. Iesāktais uz priekšu virzīsies lēnām, grūti būs saprast, vai tas, ko dari, patiešām ir tavu pūliņu vērts. Emocionāli “atlabsi” vakarā kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS

Pēcpusdienā problēmas var sagādāt tuvinieki, kuri, tavuprāt, rīkosies tieši tā, kā nevajag. Neļauj sevi pierunāt uz neapdomīgu rīcību! Tas pasargās no stresa un negatīvām emocijām. Attiecībās ar tuviniekiem nepieļauj, ka tev kāpj uz galvas.

MEŽĀZIS

Varbūtība, ka pēkšņu domstarpību vai iebildumu dēļ parasta diskusija pārvēršas nopietnā strīdā. Ja jūti, ka tevi galīgi nesaprot vai mēģina apspiest, nereaģē uz to pārlieku asi. Mazāk domā par materiālām vērtībām, vairāk – par izglītību un savu talantu izkopšanu.

ŪDENSVĪRS

Tavas darbaspējas un uzņēmība tevi nepievils, ja vien atradīsi pareizu pieeju. Secinot, ka pārsvarā viss notiek kā plānots, nevilšus var rasties doma par likteņa labvēlību. Tiem, kam patīk meklēt iracionālo ierastajā, savus panākumus vari izskaidrot ar labvēlīgu spēku ietekmi.

ZIVIS

Šodien tavi panākumi, visticamāk, nebūs veiksmīgas apstākļu sakritības, bet gan paša iepriekš ieguldītā darba sekas. Mijiedarbība ar apkārtējiem kļūs saspringtāka, nebūs viegli veidot jaunus kontaktus. Uzmanies no nonākšanas intrigu virpulī, aizmuguriskā aprunāšanā.