foto: Vida Press
Kāda sieviete Vācijā fanātiski pērk tādas pašas drēbes, kādas valkā karaļnama Ketrīna un Megana
Anna-Katrīna vienmēr jūsmojusi par Kembridžas hercogienes Ketrīnas eleganci.
2019. gada 7. novembris, 06:18

Kāda sieviete Vācijā fanātiski pērk tādas pašas drēbes, kādas valkā karaļnama Ketrīna un Megana

Jauns.lv

Vāciete Anna-Katrīna Reičela (31) pērn kļuva par māmiņu dvīņiem. Viņa nevēlējās izskatīties “stresa nomākta”, iznākot no slimnīcas, tāpēc iedvesmojās no hercogienes Ketrīnas pēcdzemdību garderobes. Tā aizsākās viņas aizraušanās. Turklāt Anna-Katrīna apgalvo, ka nebūt nav jāiegulda kapitāls, lai veikalos atrastu tādus pašus tērpus kā hercogienēm Ketrīnai un Meganai.

Sieviete no Vācijas kopē hercogieņu Ketrīnas un Meganas stilu

gallery icon
10

Direktora vietniece Anna-Katrīna Reičela no Klopenburgas (Vācija) pērn bija māmiņas cerībās un gaidīja pasaulē dvīņus. Iznākot no slimnīcas, viņa vēlējās izskatīties skaista, nevis kā stresa nomocīta jaunā māmiņa.

foto: Vida Press

Anna-Katrīna vienmēr jūsmojusi par Kembridžas hercogienes Ketrīnas eleganci, tāpēc šoreiz nolēmusi iedvesmoties no viņas arī pēcdzemdību garderobes izvēlē.

foto: Vida Press

Hercogiene Ketrīna pēc meitas princeses Šarlotes nākšanas pasaulē pie slimnīcas Londonā preses fotogrāfiem pozēja, tērpusies modes nama “Jenny Packham” kleitā ar dzeltenu ziedu apdruku. Šādu pašu tērpu Anna-Katrīna izvēlējusies arī sev pēc dvīņu nākšanas pasaulē. Tieši ar šo kleitu aizsākas vācu māmiņas jaunais hobijs – apģērbu meklējumi, kas līdzinātos Kembridžas hercogienes Ketrīnas garderobei.

foto: Vida Press

Viņa sākusi atlasīt arī apģērbus, kas būtu identiski prinča Harija sievas Saseksas hercogienes Meganas garderobei. Annas-Katrīnas apģērbu klāstā atrodams pat identisks tērps kā hercogienes Ketrīnas māsai Pipai Midltonei un Spānijas karalienei Letīcijai.

foto: Vida Press

Anna-Katrīna ar ģimeni nesen kā pārcēlusies no Vācijas uz dzīvi Dublinā (Īrijā). Jaunā sieviete apliecina, ka šobrīd viņas garderobē ir jau vairāk nekā 60 tērpu, kas ir identiski Ketrīnas un Meganas garderobei.

foto: Vida Press

Par katru no apģērbu komplektiem Anna-Katrīna izdevusi no 20 līdz 90 sterliņu mārciņām. Viņa identiskus tērpus hercogienēm atradusi tādos draudzīgo cenu veikalos kā “H&M” un “Zara”. Vairākus no apģērbiem Anna-Katrīna sameklējusi lietoto apģērbu veikalos par pavisam simbolisku maksu.

foto: Vida Press

Anna-Katrīna uzskata, ka hercogienes Ketrīna un Megana ir lielisks paraugs jaunajai paaudzei, turklāt vācu sieviete cer, ka, pateicoties viņas centieniem, arī citi novērtēs to, ka ir iespējams ģērbties tāpat kā hercogienēm, turklāt nepārtērējot budžetu.

foto: Vida Press