Pelmeņi - daudz garšīgāki, ja gatavo mājās. Recepte
Pašu gatavotus pelmeņus var pasniegt kopā ar apceptiem šampinjoniem un zaļumiem.

Pelmeņi - daudz garšīgāki, ja gatavo mājās. Recepte

Jauns.lv

Pelmeņi ir ļoti viegli pagatavojams ēdiens. Ja ir vēlme nomainīt lielveikala pelmeņus ar nesalīdzināmi gardākiem, pagatavo tos mājās pati!

Pelmeņi - daudz garšīgāki, ja gatavo mājās. Recept...

Vajadzēs:

400 g milti

2 olas

1 sīpols

300 g liellopu maltā gaļa

pipari, sāls

5. Ar glāzi izspied aplīšus, ņem aplīti rokā, ielies vidū piciņu gaļas, aplīša malas salipini kopā.

6. Verdošā ūdenī pelmeņus vāri aptuveni 10 min.

7. Pasniedz pēc izvēles – ar krējumu, majonēzi, tomātu mērci, zaļumiem, šampinjoniem, papriku u.c.


Mammamuntetiem.lv/ Foto: Shutterstock