foto: Instagram
Irānā arestēta vietējā Instagram zvaigzne, kura pasaules slavu guva ar savu līdzību Andželinai Džolijai
2019. gada 7. oktobris, 11:13

Irānā arestēta vietējā Instagram zvaigzne, kura pasaules slavu guva ar savu līdzību Andželinai Džolijai

Jauns.lv

Irāniete Sahāra Tabara, par kuru vēl pirms pāris gadiem rakstīja teju visas pasaules mediji, nokļuvusi cietumā par zaimošanu un aicinājumiem uz vardarbību, ziņo raidorganizācija "BBC".

foto: Instagram

Kā ziņo Irānas amatpersonas, Tabara arestēta pēc tam, kad par viņas uzvedību saņemtas sūdzības no sabiedrības. Viņa tagad tiek apsūdzēta zaimošanā, aicināšanā uz vardarbību, nelikumīgā īpašumu iegūšanā, valsts ģērbšanās kodeksa pārkāpšanā un jauniešu mudināšanā iesaistīties korupcijā. Tabloīdi vēsta, ka galvenais iemesls sievietes arestam bijis tieši viņas ieraksti sociālajos tīklos.

Tabaras Instagram profils, kurā sieviete ar savām ekscentriskajām bildēm bija pulcējusi vairākus simtus sekotāju, kopš aresta bloķēts. Tabara tagad pievienojusies garajam Irānas influenceru un modes blogeru likumpārkāpēju sarakstam.

22 gadus vecā sieviete pasaules slavu guva ar īpatnējām bildēm. Viņa reiz apgalvojusi, ka veikusi aptuveni 50 plastiskās operācijas, lai līdzinātos amerikāņu aktrisei Andželinai Džolijai. Tomēr vēlāk gaismā nāca fakts, ka lielākā daļa par "līgavu līķi" iesauktās sievietes bilžu ir apstrādātas ar datorprogrammu.

Neskatoties uz to, Tabara atzinusi, ka veikusi arī sejas operācijas, tai skaitā deguna formas uzlabošanu, lūpu palielināšanu un tauku atsūkšanu, tomēr galvenais efekts viņas bildēs panākts, izmantojot kosmētiku un pēcapstrādi.

Intervijā pirms pāris gadiem Tabara stāstījusi, ka sākotnēji nemaz nav domājusi līdzināties populārajai aktrisei Džolijai. "Es arī nevēlējos tikt salīdzināta ar multiplikācijas tēlu "līgava līķis"," tolaik stāstīja Tabara. "Tagad es saprotu, ka mūs kaut kas saista, tomēr es esmu pati sev mūza un atgādinu sev, ka izskatīties pēc kāda cita nav tas pats, kas pazaudēt sevi. Katrreiz, kad publicēju fotogrāfiju, es izkrāsoju savu seju smieklīgā manierē. Tas ir veids, kā izpaust sevi, tāda kā māksla. Mani atbalstītāji zina, ka šī nav mana īstā seja."