foto: Alessandro Serrano'/AGF/SIPA
Ivanka Trampa uzvelk mammas kokteiļkleitu, ko tā nēsāja pirms teju 30 gadiem
Ivanka Trampa ierodas uz draugu kāzām Romā.
Mode
2019. gada 24. septembris, 10:44

Ivanka Trampa uzvelk mammas kokteiļkleitu, ko tā nēsāja pirms teju 30 gadiem

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka mēroja ceļu uz Romu, lai Itālijas galvaspilsētā apmeklētu draudzenes modes dizaineres Mišas Nonū kāzas.

ASV prezidenta meita un padomniece Ivanka Trampa kopā vīru Džaredu Kušneru bija viena no daudzām slavenībām, kas Romā apmeklēja modes mākslinieces Mišas Nanū un naftas magnāta mantinieka Maikija Hesa kāzu svinības. Uz laulību ceremoniju ieradās arī princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu, dziedātāja Keitija Perija ar draugu aktieri Orlando Blūmu, kā arī vēl vieni Trampu radinieki – uzņēmējs Džoša Kušners ar sievu supermodeli Kārliju Klosu.

Slavenības ierodas uz Mišas Nanū un Maikla Hesa kāzu svinībām Romā

gallery icon
13

Laulību ceremonijai Ivanka Trampa bija izvēlējusies elegantu šampanieša krāsas tērpu ar pieskaņotu apmetni. Ivankas tērpu darinājis modes nams “Galia Lahav”. Nesen iegūto jauno matu griezumu ASV prezidenta meita uz svinībām bija ieveidojusi vecās Holivudas cienīgās “vintage” lokās.

View this post on Instagram

When in Rome... 🥰

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Romantiskā nedēļas nogale Eiropā bija arī labs iemesls, lai sapucētos vēl citos ne mazāk krāšņos dizaineru tērpos, to skaitā “Dolce & Gabbana” kleitā ar ziedu apdruku un metāliskā ombre tonējuma kokteiļkleitā ar bārkstīm, ko darinājis modes nams “Bob Mackie”. Interesanti, ka šī kokteiļkleita ir no Ivankas Trampas mammas garderobes. Ivana tajā bija ģērbusies pirms 28 gadiem!

View this post on Instagram

Ciao Roma! ❤️

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Spožā fliteriem rotātā minikleita ir ASV prezidenta Donalda Trampa pirmās sievas Ivanas Trampas īpašums. Šajā pēc pasūtījuma darinātajā kokteiļkleitā Ivana pirmo reizi bija ģērbusies 1991. gadā. Brīvdienas Romā nav pirmā reize, kad meita Ivanka aizņemas šo mammas tērpu. Minikleitu ar augsto apkakli Ivanka pirmoreiz no mammas palienēja 2014. gadā.

foto: Instagram / Ivanka Trump

Sabiedrības viedoklis par Ivankas ekstravagantās kokteiļkleitas izvēli dalās. Kamēr vieni slavē Ivanku un teic komplimentus par to, cik “satriecoši labi” prezidenta padomniece izskatās (“Labāk nekā mamma!”), citi – kā vienmēr – ir kritiski noskaņoti un apgalvo, ka šajā tērpā Ivanka izskatoties pēc “kabarē dejotājas”. Daži spožo kokteiļkleitu pielīdzina miniatūram daiļslidotājas tērpam, citiem radusies asociācija ar šo kleitu un savulaik slaveno seriālu “Dinastija”.