foto: ekrānuzņēmums no video
"Es tevi atradīšu un apprecēšu nākamajā dzīvē" - romantisks zemūdens bildinājums Tanzānijā pārvēršas ļaunākajā murgā
Attiecības
2019. gada 21. septembris, 19:17

"Es tevi atradīšu un apprecēšu nākamajā dzīvē" - romantisks zemūdens bildinājums Tanzānijā pārvēršas ļaunākajā murgā

Jauns.lv

Traģisks negadījums noticis kādā tūristu atpūtas vietā Tanzānijā. Stīvens Vēbers no Luiziānas ASV sagādāja pārsteigumu savai draudzenei Kenešai Antuanei, izsakot viņai romantisku zemūdens bildinājumu caur stikla sienu. Diemžēl šis pasākums beidzies traģiski, jo vīrietis no ūdens tā arī nav izpeldējis.

Par negadījumu Keneša plašākai sabiedrībai pastāstīja, veicot ierakstu "Facebook".

"Nav pietiekoši daudz vārdu, lai pagodinātu tik skaistu dvēseli, kāda bija Stīvenam Vēberam. Tu biji spilgta gaisma ikvienam, ar kuru sastapies. Tu sagādāji tik daudz prieka tik daudziem cilvēkiem. Tu biji laipns, līdzjūtīgs, tu regulāri liki man raudāt no smiekliem, un tu mani apbēri ar tādu mīlestību, kādu es nekad nebiju pieredzējusi," vēsta sievietes ieraksts.

foto: Facebook / Kenesha Antoine
Stīvens un Keneša

Unikālo bildinājumu un sava drauga pēdējos dzīves mirkļus sieviete paspēja iemūžināt video. Stīvens izteicis bildinājumu, turot rokās plastmasas plēvē ieliktu lapu.

foto: ekrānuzņēmums no video

"Es nespēju aizturēt elpu tik ilgi, lai izteiktu visu, ko es tevī mīlu. Bet... visu, ko es tevī mīlu, ar katru dienu es mīlu arvien stiprāk," rakstīts vienā lapas pusē. Pagriežot otru pusi, Kenešas acīm atklājās svarīgais jautājums.

foto: ekrānuzņēmums no video

Uzreiz pēc tā, joprojām esot zem ūdens, Stīvens no kabatas izvilka kastīti ar saderināšanās gredzenu. Viscaur video dzirdami Kenešas sajūsmas smiekli.

Kā tālāk atklāt Keneša, draugs nav dzirdējis viņas piekrišanu bildinājumam, jo no ūdens dzelmes tā arī nav izpeldējis: "Jā, jā, miljons reižu "JĀ! Es tevi precēšu!" Mēs nekad nevarēsim kopā nosvinēt mūsu kopējās dzīves sākumu, jo diena, kurai bija jākļūst par laimīgāko mūsu dzīvēs, pārvērtās par ļaunāko un nežēlīgāko likteņa virpuli, kāds iespējams."

foto: Facebook / Kenesha Antoine
Stīvens un Keneša

Vien dažas dienas pirms nāves Stīvens draudzenei esot atklājis, ka ir dzirdējis no vairākiem vēža pacientiem, ka ceļojums uz Tanzāniju esot tas, kas katram pirms nāves jāpiedzīvo. "Un šeit mēs esam, savas dzīves sākumā, to darot. Mēs esam svētīti. Jā, tādi mēs bijām, mans mīļais, mans eņģeli un mana dvēsele. Es tevi atradīšu un apprecēšu nākamajā dzīvē, un tad nākamajā, un nākamajā, un nākamajā," mūžībā aizgājušajam Stīvenam sola Keneša.

foto: Facebook / Kenesha Antoine
Stīvens un Keneša

Kā atklāj ASV atbildīgās amatpersonas, viņi ir informēti par ASV pilsoņa nāvi Tanzānijā. Tomēr plašāka informācija par traģiskā negadījuma apstākļiem sniegta netiek.