foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Demija Mūra bērnībā māti glābusi no pašnāvības: "Es ar saviem mazajiem pirkstiem no viņas rīkles vilku ārā tabletes"
Aktrise Demija Mūra
2019. gada 13. septembris, 20:26

Demija Mūra bērnībā māti glābusi no pašnāvības: "Es ar saviem mazajiem pirkstiem no viņas rīkles vilku ārā tabletes"

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Demija Mūra (56) savā autobiogrāfijā "Inside Out" atklājusi šokējošas detaļas no savas bērnības, augot kopā ar apreibinošo vielu atkarīgu māti.

Sieviete stāsta, ka viņas bērnība beigusies brīdī, kad viņai nācies glābt savu māti no pašnāvības. Aktrise atceras, kā bāzusi mātes rīklē rokas, lai izķeksētu no tās narkotikas.

"Es atceros, kā izmantoju savus pirkstus, savus mazos bērna pirkstus, lai satvertu tabletes, kuras māte bija centusies norīt, lai izdarītu pašnāvību. Tikmēr mans tēvs turēja vaļā viņas muti un stāstīja, ko man darīt," atklāj sieviete.

Aktrise stāsta, ka tā pienācis gals viņas bērnībai: "Dziļi manī kaut kas sakustējās un tā arī nekad nenostājās atpakaļ vietā. Mana bērnība bija beigusies."

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon

Mūra grāmatā atklāj, ka bērnībā daudzkārt pārvākusies. Tāpat aktrise stāsta, kā bērnībā atklājusi, ka vīrietis, Denijs Gainss, kuru viņa visu dzīvi uzskatījusi par savu tēvu, nemaz nav viņas bioloģiskais tēvs. To viņa uzzinājusi pēc tam, kad viņš šķīries no aktrises mātes.

Denijs 1980.gadā miris pēc narkotiku pārdozēšanas. Savukārt Mūras attiecības ar māti vienmēr bijušas vētrainas. Vien neilgi pirms mātes nāves no vēža abas salīgušas mieru.

Briesmīgā bērnība nav vienīgā iepriekš tik plaši neapspriestā tēma, par kuru Mūra savā grāmatā runā atklāti. Zināms, ka Mūra no 2005. līdz 2013.gadam bija precējusies ar amerikāņu aktieri Eštonu Kačeru, tomēr ne visiem ir zināms tas, ka pāris zaudējis bērniņu - Mūra 6.grūtniecības mēnesī piedzīvojusi abortu. Sieviete mazulim pat bija izdomājusi vārdu - Čaplins Rejs. Mūra ilgi sevi vainojusi bērniņa nāvē, jo aktrise atkal bija atsākusi lietot alkoholu.

Demija Mūra un Eštons Kačers

gallery icon

Tā Kačers izskatījās stundu pēc Demijas Mūras paziņojuma par šķiršanos

gallery icon

Zināms, ka Mūras bijušais vīrs Kačers kopš 2015.gada ir laimīgi precējies ar aktrisi Milu Kunisu un abi audzina divus bērnus. Savukārt Mūrai ir 3 pieauguši bērni no attiecībām ar aktieri Brūsu Vilisu.

Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas bērnībā

gallery icon

Eštons Kačers un Mila Kunisa ar bērniem

gallery icon