foto: Unsplash
Horoskops visām zodiaka zīmēm - ceturtdiena, 12. septembris
Cita pasaule
2019. gada 12. septembris, 04:41

Horoskops visām zodiaka zīmēm - ceturtdiena, 12. septembris

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šodienai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Ja grūtības ar naudu bremzē kādas ieceres īstenošanu, nepārdzīvo! Iespējams, tieši tas pamudinās aktīvāk pievērsties finansiālu jautājumu risināšanai.

VĒRSIS
Nonākot situācijā, kad tavas spējas apšauba, nesteidzies iekarst sevi attaisnojošā strīdā. Vieni tevi sauks par patmīlīgu būtni, citi – par pašaizliedzīgu un nesavtīgu draugu. Taisnība būs abiem!

DVĪŅI
Pieaugs vēlme citus vadīt, nevis pakļauties. Lai nerastos domstarpības un nevajadzīgi pārpratumi, svarīgi būs nevis diktēt savus noteikumus, bet panākt, ka cilvēki paši izvēlas darīt tā, kā tu vēlies.

VĒZIS
Ja bez vilcināšanās izmantosi iespēju ērti iekārtoties, varēsi mierīgi turpināt augšupeju pa karjeras kāpnēm. Kādam varbūt skaudīs tavi panākumi, taču nebēdā – skauģis ātri sapratīs, ka katrs pats ir savas laimes kalējs.

LAUVA
Ja būsi paviršs, papildus esošajām problēmām radīsies jaunas. Brīvi un radoši vari izpausties mājās – rīko viesības, aicini ciemiņus.

JAUNAVA
Tavu nodomu īstenošanu var ierobežot tas, ka it viss, pat visvienkāršākās lietas, liksies sarežģītas. Darbu maini tikai tad, ja tev piesola ne vien labāku atalgojumu, bet arī reālas izaugsmes iespējas.

SVARI
Nevajadzētu uzņemties vairāk nekā spēj paveikt. Ja laikus nerūpēsies par veselību, seku novēršana prasīs dubultu uzmanību.

SKORPIONS
Draugi viegli uztvers tavas idejas un palīdzēs tās īstenot. Attiecībām centies piešķirt rotaļīgu vieglumu. Spītība un nepiekāpība mijiedarbībai par labu nenāks.

STRĒLNIEKS
Pacenties lielāku uzmanību pievērst procesiem, kam pienācis laiks pielikt punktu vai nepieciešams izdarīt kopsavilkumu. Ierastās vides maiņa palīdzēs uz apkārt notiekošo paraudzīties ar citām acīm.

MEŽĀZIS
Tava panākumu atslēga slēpsies aizrautībā, entuziasmā un radošā attieksmē pret ikvienu dzīves situāciju. Tomēr ne vienmēr tas, kas šķitīs interesants tev, būs pa prātam mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS
Sāc jaunu projektu vai veic saprātīgu ieguldījumu. Ja būsi neatlaidīgs, pierādīsi, ka esi spējīgs uz kaut ko vairāk nekā tikai izpildīt uzticētos pienākumus, iespējamas pozitīvas izmaiņas tavā karjerā.

ZIVIS
Ja arī uz apkārtējo fona izcelsies ar īpatnēju uzvedību, tas drīzāk būs tavs pluss, nevis mīnuss. Ja gribi uzzināt patiesību par sev tuvu cilvēku, paklausies, ko par viņu runā ļaudis no malas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās