foto: MEGA / Vida Press
Viss, ko hercogiene Megana vairs nenēsā kopš ieprecēšanās karaliskajā ģimenē
Saseksas hercogiene Megana.
Attiecības
2019. gada 8. augusts, 06:59

Viss, ko hercogiene Megana vairs nenēsā kopš ieprecēšanās karaliskajā ģimenē

Jauns.lv

Nav šaubu, ka dzīvesveids nosaka ģērbšanās stilu. Saseksas hercogienes Meganas gadījumā tas jūtams jo īpaši. Kopš ieprecēšanās karaliskajā ģimenē prinča Harija sievas garderobe ievērojami mainījusies.

Megana Mārkla bija atpazīstama arī pirms kāzām ar princi Hariju. Kā seriāla “Suits” aktrise viņa bija zināma daudziem, taču tas nav salīdzināms ar mega popularitāti, kādu viņa iemantojusi, saderinoties un vēlāk arī apprecoties ar britu princi. Tagad mediji un fani seko līdzi katram Saseksas hercogienes solim un pēta ikvienu Meganas apģērbu, kā arī ir secinājuši, ko jaunā hercogiene vairs nevalkā. Šis saraksts kļūst aizvien garāks.

Kad Megana uzsāka romantiskas attiecības ar princi Hariju, viņas ģērbšanās stilu varēja raksturot kā “tipiska Losandželosas meitene”. Bija šorti, bija īsas mini kleitiņas, bija topiņi, kas atsedz kailu vidukli.

Lēnām un mazpamazām Meganai nācies aprast ar domu, ka ir apģērbi un aksesuāri, kādus karaliskās ģimenes pārstāvji nenēsā. Tāpēc, ka tādi ir karalienes striktie noteikumi, vai tāpēc, ka tādas ir tradīcijas un britu etiķetes prasības.

Viena no pirmajām etiķetes prasībām, ko precētajai Meganai nācās ievērot, bija zeķubikšu nēsāšana, apmeklējot saviesīgus pasākumus. Losandželosā, dodoties uz sarkanā paklāja pasākumiem – līdzīgi kā vairums Holivudas zvaigžņu – viņa zeķubikses nekad nevalkāja. Arī pozējot saderināšanās fotogrāfijām, viņai to nebija. Taču šo etiķetes prasību viņa ļoti ātri apguva.

foto: Vida Press
Pozējot saderināšanās fotogrāfijām, Meganai nebija zeķubikšu. Taču šo etiķetes prasību viņa ātri apguva.

Lai gan Megana pagaidām vēl saglabājusi nedaudz dumpiniecisku raksturu apģērba izvēlē (kā, piemēram, izvēloties tērpu ar atkailinātiem pleciem, pērn dodoties uz karalienes oficiālās dzimšanas dienas pasākumu “Trooping The Colour”), lielākoties viņa ļoti cenšas ievērot karalisko protokolu. Viņa nēsā miesas krasās zeķubikses un izvairās vilkt garās bikses karalienes klātbūtnē, jo Viņas Majestātei tās ļoti nepatīk.

foto: REX/ Vida Press
2018. gadā, dodoties uz "Trooping Th Colour" parādi.

Piedāvājam dažus piemērus tam, ko hercogiene Megana vairs nenēsā kopš ieprecēšanās karaliskajā ģimenē. Vismaz apmeklējot publiskus pasākumus.

Vairs nenēsā: krusteniski pār plecu pārliktas somiņas
Tagad izvēlas: “clutch” somiņas

foto: Vida Press

Saseksas hercogiene sekojusi savas svaines Kembridžas hercogienes Ketrīnas pēdās, publiskiem pasākumiem izvēloties “clutch” somiņas. Tās nav tik ērtas kā pleca somiņas, taču tiek uzskatītas kā formālāks un elegantāks aksesuārs.

Vairs nenēsā: gredzentiņus uz īkšķa
Tagad izvēlas: briljantu un pērļu nagliņauskarus

foto: Vida Press

Arī pēc saderināšanās ar princi Hariju Megana aizvien nēsāja smalkus gredzentiņus uz īkšķa. Taču pēc kāzām un kļūšanas par pilntiesīgu britu karaliskās ģimenes pārstāvi šāda rota no viņas aksesuāru klāsta izzudusi. Tagad Megana rotājas ar nelieliem briljantu vai pērļu auskariem, bet viņas pirkstos mirdz saderināšanās un laulības gredzeni.

Vairs nenēsā: plēstus džinsus
Tagad izvēlas: melnas garās bikses

foto: Vida Press

Megana Mārkla bija ģērbusies plēstos džinsos, kad 2017. gadā pirmo reizi izgāja sabiedrībā kopā ar princi Hariju. Toreiz viņa apmeklēja “Invictus Games”. Pēc saderināšanās un kāzām Megana šādu apģērbu publiski vilkt vairs nav atļāvusies. Saseksas hercogiene aizvien labprāt velk garās bikses, taču tagad tās ir pārsvarā melnas un elegantas.

Vairs nenēsā: mini
Tagad izvēlas: midi

foto: Vida Press

Kad Megana bija aktrise, viņa bieži sarkanā paklāja pasākumiem izvēlējās mini svārkus un mini kleitas. Jaunais statuss “pieprasa” konservatīvāka garuma tērpus. Tagad Megana visbiežāk izvēlas midi garuma svārkus un kleitas.

Vairs nenēsā: ādas jakas
Tagad izvēlas: žaketes

foto: Vida Press

Pirms ieprecēšanās karaļnamā Megana bieži papildināja tērpu ar pieskaņotu ādas jaku. Tagad viņa dod priekšroku formālākam apģērbam – žaketei.

Vairs nenēsā: legingus
Tagad izvēlas: elegantas cepurītes un galvasrotas

foto: Vida Press

Lai gan Meganai aizvien patīk sports (īpaši joga), diez vai tuvākajā laikā mēs redzēsim viņu izejam ielās, ģērbušos legingos. Kopš ienākšanas karaļnamā Megana mācās savus apģērbus papildināt ar pieskaņotām cepurītēm un galvasrotām, un viņai tas lieliski padodas.

Vairs nenēsā: šortus
Tagad izvēlas: augumam piegulošas kleitas

foto: Vida Press

Ar Dievu, šortiņi! Līdz ar ienākšanu britu karaliskajā ģimenē Meganas garderobē ir daudz elegantu augumam piegulošu kleitu un svārku.

Megana Mārkla un melnās augstpapēžu laiviņas

gallery icon

Megana Mārkla savā pirmajā valsts banketā Fidži salās

gallery icon

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon

Megana Mārkla nes cimdiņus neuzvilktus

gallery icon

Meganai Mārklai roka kabatā

gallery icon