foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 7. augusts
Cita pasaule
2019. gada 7. augusts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 7. augusts

Jauns.lv

Veiksmi un izdošanos!

AUNS

Kāds līdz šim par uzticamu uzskatīts cilvēks var parādīt savu īsto seju. Neparastas izdarības var rezultēties ar īpašu pārdzīvojumu - turklāt ļoti labu. Izdarīt ko tev līdz šim netipisku - tas var nozīmēt lielu pagrieziena punktu tavas personības izaugsmē.

VĒRSIS

Sadarbība ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem var piepeši sākt "buksēt". Ģimenes biznesā esošajiem šodien labāk nekādas lietas nerisināt, bet gan nogaidīt. Kāds emocionāls notikums var izgaismot personiskas bēdas un ilgas pēc īstas mīlestības.

DVĪŅI

Ja tevi pavirza maliņā no kāda tev svarīga projekta, tur kādu brīdi arī pastāvi un apdomā, ko dari nepareizi. Stāstam būs labas beigas, ja izdarīsi pareizos secinājumus. Pēcpusdienā lielas iespējas iepazīties ar kādu īpašu cilvēku, kas kļūs mīļš.

VĒZIS

Kādas stagnējošas lietas virzība atkarīga tikai no tevis, no tava galavārda. Darbošanās strauji būs sekmīgāka nekā lietu vilcināšana. Var nākties saskarties ar nepatīkamu situāciju valsts iestādē.

LAUVA

Šodien vari pārdegt un iegrimt depresijā par - tavuprāt - neizdošanos. Skumjām domām nudien nav pamats! Atbalstu un mīļu vārdu meklē pie draugiem, kurus pazīsti jau sen - tieši šādi cilvēki šodien spēs objektīvi komentēt tavas dzīves problemātiku.

JAUNAVA

Kur ir mana laime, kur tā kavējas? Ja šādas domas maisās pa tavu galvu, tam ir pamats. Atceries, ka jebkuras pārmaiņas uz pozitīvo pusi var sākties tikai no tevis paša. Daudzus var pārņemt nenovērtētības sajūta un attiecīgi vēlme šo netaisnību likvidēt.

SVARI

Runājoties ar priekšniecību, saglabā pazemību un savu ego pārāk neizceļ, - šobrīd tam var būt nelāgas sekas. Vēlmes var nesaskanēt ar iespējām, tāpēc tev šo vēlmju latiņu varētu nākties nolaist nedaudz zemāk. Barjeru cilvēku starpā ātri likvidēsi ar gaumīgu humoru.

SKORPIONS

Vakarpusē apciemo tuvākos radus. Priecājies par iespēju piedzīvot ko jaunu, taču zini mēru. Gribēdams pieredzēt ko aizraujošu, viegli vari zaudēt piesardzību un iekulties nepatīkamās situācijās.

STRĒLNIEKS

Tev pašam šķitīs, ka vari atļauties vairāk, taču neaizmirsti, ka visam ir robežas. Sniedzot mazo pirkstiņu, rēķinies, ka, iespējams, būs jāatdod visa roka. Uz tuvinieku vai laulātā drauga aizrādījumiem neatbildi ar to pašu.

MEŽĀZIS

Pielāgošanās apstākļiem un cilvēkiem nenozīmē, ka tev nav savu plānu. Esi atvērts saprātīgām avantūrām, ko piedāvā draugi. Nebūs viegli īstenot tālejošus plānus, jo pat simtprocentīga atdeve nedos cerēto rezultātu.

ŪDENSVĪRS

Ar pieri sienā neskrien, iztiec bez sasteigtas, kampaņveidīgas rīcības, piekrīti izskatīt tiešām vērtīgus piedāvājumus, noskaņojies uz ilgu un pacietīgu darbu, izplāno to rūpīgi. Iespējams, būsi nedaudz kašķīgs un viegli aizkaitināms.

ZIVIS

Iemesls īgnajam noskaņojumam būs nestabilitāte darbā, neapmierinātība ar paveikto vai vilšanās kādā solījumā. Neesi kategorisks, nemeklē vainu citos, pietiks tikai nedaudz mainīt savu attieksmi, un arī situācija pārvērtīsies.