foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 6. augusts
Cita pasaule
2019. gada 6. augusts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 6. augusts

Jauns.lv

Degunu augšā, viss izdosies!

AUNS

Ja nepieciešams, esi gatavs apgūt jaunas iemaņas, iepazīt modernas tehnoloģijas un mūsdienīgas biznesa iespējas. Meklē lietišķas sadarbības iespējas, tiecies ar cilvēkiem, kuru mērķi saskan ar tavējiem.

VĒRSIS

Veiksmīgi būs nelieli braucieni, priecēs draudzīgas, emocionāli pacilājošas tikšanās. Labu noskaņojumu palīdzēs uzturēt nejaušas tikšanās un bezrūpīgas sarunas. Aprunājies ar ikvienu, kas ir gatavs tevi uzklausīt, jo katrs no sastaptajiem cilvēkiem var „pasviest” kādu ideju.

DVĪŅI

Šodien esi piesardzīgs – viegli iegūsi ne vien sabiedrotos, bet arī nelabvēļus. Darbā iespējama negodīgas konkurences palielināšanās. Intrigas un avantūras var beigties ar pēkšņiem zaudējumiem. Uz līdzenas vietas var rasties domstarpības ar tuviniekiem.

VĒZIS

Nepārdzīvo, ja gadās kļūdīties. Samierinies ar to, ka neesi ideāls, pretējā gadījumā iedzīvosies mazvērtības kompleksos. Vairāk veiksies, apmeklējot saviesīgus pasākumus, piedaloties prezentācijās un svinīgās pieņemšanās.

LAUVA

Risinot materiālās labklājības jautājumus, palīdzēs radoša pieeja, nevis strikti aprēķini.  Uz liekulīgu pretimnākšanu nepaļaujies, piesardzīgi izturies pret tiem, kas dāsni bārsta padomus un piedāvā atrisināt problēmas tavā vietā.

JAUNAVA

Neīgņojies, neļauj vaļu dusmām, tas nepalīdzēs neko atrisināt. Dienas otrā piemērota lietišķu jautājumu risināšanai neformālā gaisotnē. Viegli apgūsi jaunas tehnoloģijas, sapratīsies ar dīvaiņiem un savādniekiem.

SVARI

Centies nepalikt viens, tiecies ar draugiem, radiem. Ar apkārtējo atbalstu izdosies īstenot pozitīvas pārmaiņas personiskajā dzīvē. Ja radīsies kādas domstarpības, meklē veidu, kā tās novērst. Kad būsi atradis stabilitāti sevī, varēsi pamācīt citus.

SKORPIONS

Lielāku uzmanību velti veselības profilaksei un pareizam dzīvesveidam, tas palīdzēs sakārtot savas domas un atgūt emocionālu līdzsvaru. Spēles noteikumiem pēkšņi mainoties, no ieguvēja negaidot vari kļūt par zaudētāju.

STRĒLNIEKS

Nepieļauj, ka kāds cits izlemj tavā vietā, jo ar sekām būs jātiek galā tev. Mazāk šaubies, vairāk tici sev. Vilcināšanās taviem nodomiem par labu nenāks – jo ilgāk kaut ko apsvērsi, jo lielāka būs iespēja, ka vai nu materiālu, vai kādu citu apsvērumu dēļ no iecerētā atteiksies.

MEŽĀZIS

Viegli raisīsies sarunas, šķetināsies konflikti un ātri varēs nonākt pie jēgpilniem risinājumiem. Profesionālajā jomā ļoti laba diena - rezultatīva, auglīga. Lielākās raizes var sagādāt ģimenes paši, paši jaunākiem vai - tieši pretēji - visvecākie cilvēki.

ŪDENSVĪRS

Personiskus pārmetumus vari uztvert daudzkārt saasinātāk. Iespējams, tevi vainos nodarījumos, kur tā īsti vainojams tu neesi. Strīdu risināšanā noteikti nelieto smago artilēriju, piemēram, kliegšanu un rupjības.

ZIVIS

Tava enerģija šodien būs dubulta, un viss ies no rokas. Ja vēlies sakārtot kādas ieplaisājušas attiecības - labāku dienu par šo nemaz nevar vēlēties! Tavam šarmam ļausies visi un visas. Mīlestības pilna diena.