foto: Ekrānuzņēmums
Krievijas "Instagram" influenceri noslepkavojis pielūdzējs: "Katja pati bija vainīga savā nāvē"
33 gadus vecais Maksims Garejevs nogalināja savu bijušo draudzeni.
2019. gada 1. augusts, 11:41

Krievijas "Instagram" influenceri noslepkavojis pielūdzējs: "Katja pati bija vainīga savā nāvē"

Jauns.lv

Greizsirdība kļuvusi par blogeres Jekaterinas Karaglanovas brutālās slepkavības motīvu. 25 gadus vecā meitene sapņoja kļūt par ārsti, bet, kamēr studēja, viņa bija blogere un modele.

Blogošana un modeles darbs biedējoši nepatika viņas pielūdzējam Maksimam Garejevam, kurš šobrīd ir vienīgais aizdomās turamais slepkavības lietā. Viņu šobrīd nopratina.

Balstoties uz lietas materiāliem, Maksims vairākas reizes ar nazi sadūris savu iemīļoto sievieti, bet pēc tam nolēmis atbrīvoties no ķermeņa un paslēpt to koferī.

foto: Ekrānuzņēmums
33 gadus vecais Maksims Garejevs nogalināja savu bijušo draudzeni.

Maksims Garejevs jau atzinis savu vainu slepkavībā un izteicis šokējošu paziņojumu: "Katja pati bija vainīga savā nāvē."

Policijā 33 gadus vecais Garejevs pastāstīja, cik nežēlīgi nogalinājis savu mīļoto. Izskatīgās brunetes ķermenis tika atrasts dzīvoklī, kuru viņa īrēja, tas bija iebāzts koferī. Acīmredzot, slepkava mēģināja slēpt pierādījumus, bet nogalinātās modeles augums to viņam liedza.

Maksims Garejevs, kurš savulaik bijis attiecībās ar Katju,  nekautrējas atstātīt notikušo ar visām detaļām: "Es iedūru ar nazi krūtīs, viņa centās pretoties, sita man ar rokām. Es neko nejutu. Saķēru un sāku viņu žņaugt."

Slepkava nespēja atcerēties precīzu naža dūrienu skaitu, ko tovakar bija veicis, bet uz izmeklētāju jautājumu par to, kāpēc nogalinājis Jekaterinu Karaglanovu, vīrietis atbildēja ātri un bez vilcināšanās: "Es apvainojos par aizvainojumiem, kas saistīti ar manu izskatu un finansiālo stāvokli."

Uzzināt, kāpēc viņi pašķīrušies, tagad diez vai izdosies, bet Jekaterina, spriežot pēc viņas "Instagram" profila, tiešām bija pieradusi pie krāšņa un dārga dzīvesstila. Pat skanīgo uzvārdu Karaglanova izvēlējās pati, jo pasē viņas uzvārds ir Sjomočkina.

Dārgi restorāni, firmas apģērbi un fotogrāfiju fonā - populārāko pasaules pilsētu ainavas. Tomēr, līdzās popularitātei, viņa ieguvusi ne tikai fanus, bet arī ienaidniekus, atklāj mirušās meitenes draugi.

Daži no Jekaterinas draugiem izsaka versiju, ka meitene par maksu sniegusi intīmpakalpojumus. Draudzenes pastāstījušas, ka kāds viņām atsūtījis intīmas fotogrāfijas ar Jekaterinu.

Jekaterinas kursa biedrenes atklājušas, ka viņa pelnījusi lielu naudu. Meitene saņēmusi honorārus par reklāmām "Instagramā".  Soctīklos viņa reklamējusi drēbes, keramikas flīzes un apakšveļu. Viņas aktivitātēm ikdienā sekoja vairāk nekā 85 tūkstoši cilvēku.

Koferis istabā nebija nejaušs. Jekaterina gatavojās doties kārtējā ceļojumā. Vakar, kad izdevās notvert viņas slepkavu, meitenei jau ar citu pielūdzēju Nīderlandē vajadzēja svinēt savu 25. dzimšanas dienu.

Iespējams, ka tieši greizsirdības dēļ Garejevs kļuva nikns un nogalināja savu bijušo draudzeni. Tuvākajā laikā notiks izmeklēšana, bet pēc tās aizdomās turētajam izvirzīs apsūdzības.

Jauns.lv jau vēstīja, ka pirmdien, 29. jūlijā, likumsargi 25 gadus vecās Jekaterinas Karaglanovas līķi atraduši čemodānā, kas atradies sievietes mājās Maskavā. Viņas ķermeni klājušas vairākas durtas brūces.