foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: varonīga meitene Džordžijā no nāves paglābj trīsgadīgo māsu, kura ar peldriņķi neveiksmīgi ielēkusi baseinā
Bērni
2019. gada 3. jūnijs, 15:03

VIDEO: varonīga meitene Džordžijā no nāves paglābj trīsgadīgo māsu, kura ar peldriņķi neveiksmīgi ielēkusi baseinā

Jauns.lv

Dramatiski notikumi 15.maijā risinājušies ASV Džordžijas štatā, kur kādas atpūtas vietas peldbaseinā gandrīz noslīkusi trīs gadus veca meitenīte, ziņo "Fox News".

Notikumus piefiksējušas pie ēkas uzstādītās novērošanas kameras.

Tajās redzams, kā baseinā vienlaicīgi ielec desmitgadīgā Džeila un viņas trīsgadīgā māsiņa Kali. Kamēr Džeila peldas, viņas mazā māsa, kurai ap vidukli aplikts peldriņķis, ūdenī piezemējas neveiksmīgi, apkrītot ar kājām gaisā. 

Meitene, izmisīgi spirinoties, zem ūdens pavada vairāk nekā 10 sekundes, līdz viņu pamana māsa, kura steigšus metas palīgā un izvelk bērnu no ūdens.

foto: Ekrānuzņēmums

Kali pēc izvilkšanas no ūdens bijusi bezsamaņā. Atpūtas vietas menedžeris steigšus veicis atdzīvināšanas pasākumus, līdz atsteidzies arī likumsargs. Izsauktie mediķi meiteni kritiskā stāvoklī nogādājuši slimnīcā. Līdz pat mediķu ierašanās brīdim, Kali 10 minūtes bijusi bez pulsa. Zināms, ka meiteņu pieskatīšana bija uzticēta viņu tantei, kura arī redzama videomateriālā.

Intensīvajā nodaļā meitene pavadījusi vairāk nekā 2 nedēļas. Kā stāsta meiteņu māte, ārsti sākotnēji nav bijuši pārliecināti, vai trīsgadīgā meitene vispār atmodīsies, jo viņa ļoti ilgu laiku bijusi bezsamaņā.

Viņa notikušo sauc par brīnumu un ir pateicīga ārstiem, kuri glābuši meitas dzīvību.