Sanpaulu modes nedēļas laikā mirušais modelis pirms iziešanas uz mēles bijis labā omā un runājis ar ģimeni
Mode
2019. gada 29. aprīlis, 11:37

Sanpaulu modes nedēļas laikā mirušais modelis pirms iziešanas uz mēles bijis labā omā un runājis ar ģimeni

Jauns.lv

27. aprīlī Sanpaulu modes nedēļas laikā notika traģēdija. 26 gadu vecais brazīliešu modelis Taless Soaress modes šova laikā, iedams pa mēli, saļima un nomira.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Soaress piedalījās vienā no šoviem, kurā tika demonstrēta zīmola "Ocksa" kolekcija.

Pirms kāpšanas uz mēles Soaress bijis labā omā. Viņš nesen bija runājis ar savu ģimeni un noskūpstījis modeli, kura gāja viņam aiz muguras. Pēc dažām sekundēm modes nedēļas viesi kļuva par aculieciniekiem traģēdijai.

Modelis Taless Soaress, kurš nomira Sanpaulu modes nedēļas laikā

gallery icon
16

Soaress ar video čata palīdzību bija runājis ar savu māsu Gabrielu Gomesu un savu māti Heloisu. Pēc tam modeļa ģimene mājās pa TV sāka vērot modes skati. Ģimenes locekļi redzējuši, kā Soaress aiziet līdz mēles galam, bet neredzēja, ka viņš atgriežas. Pēc mirkļa tiešraide tikusi pārtraukta.

"Mana māte zvanīja, lai noskaidrotu, kas noticis. Viņi atbildēja, ka Talesam kļuvis slikti, un brālis ir aizvests uz slimnīcu, bet pēc īsa mirkļa organizācija piezvanīja un paziņoja, ka viņš ir miris," stāsta Soaresa māsa Gabriela.

Māsa apgalvo, ka viņas brālis bijis ļoti veselīgs, nodarbojies ar krosfitu un regulāri pārbaudījis veselību. Viņam neesot bijušas nekādas medicīniskas problēmas.

Aculiecinieki stāsta, ka Soaress sabrucis, kad pametis mēli. Viņi domājuši, ka modelis aizķēries aiz kurpju saites un pakritis.

Sākotnēji skatītāji domājuši, ka Soaresa kritiens ir daļa no modes šova horeogrāfijas, līdz viņam sākusies lēkme un no mutes nākušas putas. Pēc mirkļa uz mēles izskrējuši apjukuši skatītāji, kuri mēģināja modelim palīdzēt, kamēr citi modes skates dalībnieku turpināja savu darbu. Savukārt citi modeļi notiekošo vēroja ar šausmām.

Paramediķi mēģināja atdzīvināt Soaresu, bet pēc tam nekavējoties nogādāja puisi slimnīcā, kur viņam konstatēta nāve. Tiks veikta autopsija, lai noskaidrotu modeļa nāves iemeslu.

Ārsti apgalvo, ka modelis varējis ciest no kāda neidentificēta iedzimta defekta.

Internetā publicētajā video redzams, ka Soaress aiziet līdz meles galam un pēc pagriešanās, lai dotos atpakaļ, sagrīļojas un nokrīt.

Modes šova rīkotāji sociālajos tīklos ir apstiprinājuši, ka modelis ir miris, taču sīkāku informāciju šobrīd nesniedz.

"Mums ļoti žēl par šo zaudējumu. Mūsu visdziļākie līdzjūtības apliecinājumi puiša ģimenei. Palīdzēsim viņiem šajā laikā, kā vien varam," teikts paziņojumā.

foto: Brazil Photo Press / SplashNews./ Vida Press
Mirušā brazīliešu modeļa Talesa Soaresa māsa apgalvo, ka brālim neesot bijušas nekādas medicīniskas problēmas.

Soaresa aģents "BASE" paziņojis, ka modelim bijusi "priekšzīmīga uzvedība", un viņš nekad nav sūdzējies par veselības problēmām.

Viņš ieturējis veselīgu diētu (bijis veģetārietis), nelietoja narkotikas un bijis pilnīgi vesels, lai piedalītos modes skatē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās