foto: twitter.com/brookeawindsor
Atrasts vīrietis un meitene, kas redzami liktenīgajā fotogrāfijā pirms ugunsgrēka Parīzes Dievmātes katedrālē
2019. gada 19. aprīlis, 18:00

Atrasts vīrietis un meitene, kas redzami liktenīgajā fotogrāfijā pirms ugunsgrēka Parīzes Dievmātes katedrālē

Jauns.lv

Īsi pirms traģiskā ugunsgrēka pie Parīzes Dievmātes katedrālē iemūžinātā tēta un viņa meitiņas meklējumi ir beigušies, sociālajos tīklos ziņo fotogrāfijas autore Brūka Vindzora.

22 gadus vecajai Brūkai bija izdevies iemūžināt sirsnības pilnu mirkli pirmdien apmēram stundu pirms tam, kad 850 gadus seno katedrāli piemeklēja postošs ugunsgrēks. 

Ar Brūkas publicēto attēlu sociālajā tīklā Twitter cilvēki dalījās vairāk nekā 220 tūkstošus reižu, cenšoties atrast fotogrāfijā redzamo vīrieti un viņa meitu.

Nu Brūka pavēstījusi, ka meklējumi ir bijuši veiksmīgi, taču ģimene nevēlas publicitāti un savu identitāti neatklās. ""Fotogrāfija ir sasniegusi tēvu un ģimeni. Pēc notikušās nelaimes viņš ir nolēmis savu identitāti neatklāt," "Twitter" vēstī Vindzora.

Tomēr Brūka ir padalījusies ar ziņu, kuru saņēma no fotogrāfijā redzamā vīrieša. Viņš rakstījis: "Vēlreiz paldies par skaisto fotogrāfiju, mēs tai noteikti atradīsim īpašu vietu."

Jauns.lv jau vēstīja, ka tūristei Brūkai Vindzorai nejauši izdevās iemūžināt skatu, kā vīrietis rotaļājas ar mazu meitenīti Parīzes Dievmātes katedrāles priekšā, apmēram stundu pirms tam, kad katedrāli bija pārņēmušas liesmas.

Cenšoties atrast attēlā redzamo ģimeni, viņa fotogrāfiju publicēja tviterī. "Tviteri, ja spēj darīt brīnumus, palīdzi man atrast šos cilvēkus," viņa rakstīja.

"Ja fotogrāfijā būtu redzama es, tad noteikti vēlētos, lai man būtu šāda piemiņa," vēstīja Brūka, kura Parīzē kopā ar draugiem viesojās kā tūristi. Viņa saka lielu paldies visiem, kuri ar šo foto un stāstu dalījās sociālajos tīklos. 

Ugunsgrēks Parīzes Dievmātes katedrālē

Pirmdienas pēcpusdienā izcēlies ugunsgrēks slavenajā Parīzes Dievmātes katedrālē, liesmām apņemot tās jumtu un ugunsgrēka rezultātā sabrukusi katedrāles torņa smaile. Uguns ...

gallery icon
115

Kā izskatās Parīzes katedrāles iekšpusē pēc milzīgā ugunsgrēka

gallery icon
17