foto: Ilvars Atgāzis
3 aktīvas izklaides bērnu dzimšanas dienas ballītei
Bērni
2018. gada 12. decembris, 08:59

3 aktīvas izklaides bērnu dzimšanas dienas ballītei

Jauns.lv

Šajā rakstā Jūs atradīsiet trīs lieliskas idejas aktīvām bērnu dzimšanas dienas ballītes izklaidēm - dažādās Rīgas vietās, dažāda vecuma bērniem. Mūsdienās, kad jaunatne tik daudz laika pavada, sēžot pie datora vai mobilajā telefonā, aktīvas izklaides ir viens no labākajiem veidiem, kā pievērst bērnus sportiskam dzīvesveidam. Galvenais, lai tas nāk ar prieku, nevis uzspiesti, un kad tad var gūt vēl lielāku prieku, ja ne dzimšanas dienā?

Bumbu baseina apmeklējums

Populāra aktivitāte bērnu ballītei ir bumbu baseins. Tā ir lieliska izvēle dažādu iemeslu dēļ, kā piemēram, šāda formāta svinību vietas atrodas visdažādākajos Rīgas mikrorajonos, un, ļoti iespējams, arī netālu no Jūsu dzīvesvietas. Tāpat ir būtiski atzīmēt, ka vēl bez bumbiņu atrakcijām šajās izklaides vietās ir pieejams arī plašs rotaļlietu klāsts, kas nozīmē, ka bērniem būs interesanti visa pasākuma garumā. Atdalīta no bumbu istabas ir svinību zona, kurā varēsiet uzklāt galdu un sēdināt pie tā ciemiņus.

foto: Ilvars Atgāzis

Šī aktivitāte ir paredzēta 2 līdz 8 gadus veciem bērniem, tomēr nereti šādā formātā tiek nosvinēta arī pirmā dzimšanas diena, kad atrakcijas izbauda ciemiņu bērni. Ballīte bumbu baseinā varētu izmaksāt, apmēram, 100 eiro, atkarībā no nedēļas dienas un nosvinēto stundu skaita. Šajā cenā būs iekļauta telpu īre ballītes vajadzībām ar visām tajā ietilpstošajām atrakcijām. Svinību uzkodas, animatori un papildus dekorācijas paliks Jūsu ziņā.

Lēkāšana batutu parkā

Bērnu batutu parka apmeklējums viennozīmīgi būtu aktivitāte ar lielo burtu. Šāda atrakcija tiek piedāvāta divās Rīgas vietās, un tām abām kopīgs ir plašais batutu izvietojums ar nodalītām svinību zonām, kurās pie svētku galda atjaunot spēkus ar līdz paņemtajiem gardumiem. Praktisks ieteikums - našķēties vajadzētu pēc lielās lēkāšanas, nevis otrādi.

foto: Valts Vīze

Šī aktivitāte ir lieliski piemērota bērniem, sākot no četru, piecu gadu vecuma. Par cik bieži batutu parkus apmeklē arī pusaudži un jaunieši, izteiktu vecuma griestu šai atrakcijai nemaz nav. Arī šeit kopējās izmaksas varētu būt ap 100 eiro, vien jārēķinās, ka vēl bez jums šajā parkā atradīsies arī citi svinētāji un vienkārši cilvēki no malas. Ja gribat kaut ko īpašu, tikai savu ciemiņu lokā, tad šī atrakcija nav pati labākā izvēle.

Lāzera peintbols bērniem

Šī ir mūsdienīga, azartiska, bet, pats galvenais, droša aktivitāte bērniem. Lāzerpeintbols pēdējo gadu laikā ir kļuvis par ļoti populāru dzimšanas dienas svinību formātu bērnu un pusaudžu vidū. Šī spēle atgādina peintbolu, savā ziņā arī bērnībā spēlēto kariņu, tikai tās pamatā ir modernas lāzera tehnoloģijas. Lāzera stars ar aci nav saskatāms, līdz ar to, tas nav kaitīgs bērna veselībai. Spēlēs divas komandas, kas viena pret otru sacentīsies, tomēr spēles procesu caurvīs jautrība un pozitīva atmosfēra.

foto: Rūdolfs Liepiņš

Šī aktivitāte ir piemērota bērniem, sākot ar septiņu, astoņu gadu vecumu. Optimālais spēlētāju skaits ir 8-16. Aptuvenās ballītes izmaksas būs ap 150 eiro, bet tās lielā mērā ietekmēs dalībnieku skaits un nospēlēto stundu daudzums. Šajā cenā ietilps viss spēlei nepieciešamais aprīkojums, svinību telpa, instruktors, kas vienlaikus būs arī ballītes vadītājs, kā arī bezmaksas autostāvvieta pagalmā.

Papildus idejas svinībām

Vēl bez iespējamajām izklaides vietām, iesakām pameklēt arī citas idejas bērnu ballītei, piemēram, mājās vai speciāli iznomātās svinību telpās. Praktiski visos gadījumos ir vērts ciemos uzaicināt bērnu ballīšu fotogrāfu, kurš iemūžinās spilgtākos mirkļus, kas pēcāk rotās Jūsu ģimenes fotoalbumu, veidojot atmiņu lādes saturu. Ja vecāki vēlas netraucēti dalīties sarunās pie svinību galda, neuztraucoties par bērnu pieskatīšanu, animators ir lielisks risinājums. Šis cilvēks parūpēsies par bērnu drošību, kā arī nodrošinās papildus izklaides un jautras rotaļas visas ballītes garumā.

Reklāmas raksts sadarbībā ar kids.funnel.lv