2dienas
13stundas
33minūtes
13sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Par spīti klasesbiedru nievām 18 gadu vecā Natālija Kastelāra kļuvusi par pieprasītu modeli
foto: Instagram.com/nataliacastellarcalvani
Natālija Kastelāra tiek uzskatīta par modes pasaules uzlecošo zvaigzni.
Mode

Par spīti klasesbiedru nievām 18 gadu vecā Natālija Kastelāra kļuvusi par pieprasītu modeli

Jauns.lv

Patlaban Natālijai Kastelārai (Natalia Castellar) ir 18 gadu, un viņa lepojas ar veiksmīgu modeles karjeru. Taču bērnība šai pievilcīgajai puertorikāņu izcelsmes modelei nebūt nav bijusi saulaina, raksta "The Sun".

Par spīti klasesbiedru nievām 18 gadu vecā Natālij...

Pusaudzes gados meitenei nācies paciest vienaudžu ņirgāšanos savu biezo uzacu dēļ.

🍒🍃🌟🍒🍃🌟🍒

A post shared by Natalia Castellar Calvani (@nataliacastellarcalvani) on

Tiesa, pēc Natālijas stāstītā, izsmējīgas piezīmes sociālajos tīklos viņai nākas saņemt joprojām – kaut arī modes pasaulē šī viņas izskata īpatnība kļuvusi par redzamāko modeles atšķirības zīmi.

Te extraño, PR

A post shared by Natalia Castellar Calvani (@nataliacastellarcalvani) on

Patlaban Natālija Kastelāra dzīvo ASV Virdžīnijas štatā. Viņa pozējusi slavenā franču kosmētikas ražotāja NARS reklāmās un bijusi itāļu apģērbu un aksesuāru veikala Mansur Gavriel reklāmas modele.

Natālija tiek uzskatīta par modes pasaules uzlecošo zvaigzni, un tagad meitene apgalvo, ka viņai vairs nav kompleksu izskata dēļ. Tieši otrādi – modele priecājas, ka viņai ir kas tāds, kas atšķir viņu no citiem.

“Kad biju jaunāka, uzacis bija tas, kā dēļ visi man pievērsa uzmanību. Par mani vienmēr smējās – gan to izmēra, gan formas dēļ. Bija laiks, kad es vispār gribēju tās noskūt. Labi, ka to neizdarīju. Tagad jau man absolūti vairs nav svarīgi – ir biezas uzacis šobrīd modē vai nav. Es tās uzskatu par savu atšķirības zīmi, jo tieši manas uzacis atšķir mani no pārējām modelēm. Patiesībā tās ir mans zīmols. Vienīgais, žēl, ka nenovērtēju to agrāk,” savu lepnumu neslēpj Natālija.

Viens no viņas karjeras lielākajiem sasniegumiem ir līgums ar prestižo modeļu aģentūru NEXT, kas sola galvu reibinošu modeles karjeru. Tomēr jauniete esot pārliecināta, ka patiesībā ir vien parasta meitene.

Tēmas