foto: Vida Press
Pasaules seksīgākās sievietes izvēlas nūģus
Alisone Viljamsa un Rikijs van Vens.
2018. gada 22. februāris, 06:10

Pasaules seksīgākās sievietes izvēlas nūģus

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Mīlas meklējumos ir pienācis laiks aizmirst par Holivudas aktieriem un rokzvaigznēm, iekārojamas kļuvušas jauno tehnoloģiju nūģu (gīku) smadzenes un viņu nopelnītie miljoni. Ne velti ir radies jauns termins "twag", kurš apzīmē šo vīriešu sievas un draudzenes, parasti – seksīgākās Holivudas zvaigznes.

Pioniere

Agrīnākā termina twag asimilētāja ir aktrise Talula Railija, kas 2008. gadā sāka satikties ar PayPal, SpaceX un Tesla Motors līdzdibinātāju Īlonu Masku. Iepazinušies Londonas Whisky Mist naktsklubā, visu vakaru diskutējuši par kvantu fiziku un mēnesi vēlāk – saderinājušies. Acīmredzot ar fiziku vien ir bijis par maz – pēc sešiem gadiem viņu laulība tika šķirta. Nu Īlons Masks ir kritis citas Holivudas skaistules – aktrises Amberas Hērdas – skavās.

foto: Vida Press
Talula Railija un Īlons Masks.

Interneta mērs un viņa karaliene

Arī tenisiste Serēna Viljamsa nav spējusi noturēties pretī inteliģences valdzinājumam un kopš 2015. gada par savu mīļoto vīru un bērna tēvu sauc interneta mājaslapas Reddit izveidotāju Aleksu Ohanianu. Par interneta mēru dēvētais Aleksis, kas līdz šim nebija sekojis līdzi tenisa pasaules norisēm, Serēnu dēvē par savu karalieni un ir sportistes fans numur viens. Bet Serēna ir kļuvusi tik romantiska, ka sākusi rakstīt dzeju Instagram. „Tu mani padarīji par planētas laimīgāko vīrieti,” uz dzejas rindām atbildējis Alekss.

foto: Vida Press
Serēna Viljamsa un Alekss Ohanians.
foto: Vida Press
Serēna Viljamsa un Alekss Ohanians.

Uzstājība atmaksājusies

Īlona Maska turība ir ievērojama – iecere kolonizēt Marsu, pieci dēli un trīs laulības (divas reizes ar vienu un to pašu sievu). Un mīļotā – aktiera Džonija Depa bijusī sieva, aktrise Ambera Hērda. Kad Ambera 2013. gadā filmējās lentē Machete Kills, Īlons esot vairākkārt rakstījis režisoram ar lūgumu abus iepazīstināt: „Zinu, ka viņa ir attiecībās, neprasu randiņu, bet Ambera šķiet interesanta persona, kuru gribētos iepazīt.” Pēc trim gadiem randiņš vainagojās ar dinamiskām attiecībām, kurās – Īlona Maska stilā – pāris te šķiras, te atkal salabst.

foto: Vida Press
Ambera Hērda un Īlons Masks.

Meklējot piedzīvojumus

Harija Potera filmu zvaigzne, aktrise Emma Vatsone trīs gadus tikās ar Viljamu Meku Naitu – programmatūras uzņēmuma Medallia menedžeri, kas, neraugoties uz garlaicīgo nodarbošanos, sevi dēvē par rakstnieku, mākslinieku, fotogrāfu, piedzīvojumu meklētāju un dabas mīlētāju. Daba kļuva par vienojošo, un aktrise savā Instagram kontā aizvien vairāk reklamēja ilgtspējas principus, eko modi un pārstrādājamas plastmasas iespējas.

foto: Vida Press
Emma Vatsone un Viljams Meks Naits.

Dienesta romāns

Modele Lilija Kola, kas pati ir prestižās Kembridžas Universitātes absolvente un par savu mīļoto ir saukusi Holivudas aktieri Džūdu Lovu, kopš 2013. gada ir pievērsusies sev līdzīgajiem. Draudzējusies ar sociālā tīkla Twitter izveidotāju Džeku Dorsiju un tagad audzina bērnu kopā ar digitālo inovāciju aģentūras Kwamecorp (konsultē gigantus Samsung un Intel) izveidotāju Kwame Ferreira. Viņu mīlestība uzplauka laikā, kad Lilija veidoja interneta portālu Impossible.com (kur cilvēki svešiniekiem lūdz finansiālu vai fizisku palīdzību), un Kwame piedāvāja savu finansiālo un tehnoloģisko palīdzību. „Pēc ilgstoša darba kopā mēs iemīlējāmies,” – darbs vieno, atzīst modele.

foto: Vida Press
Lilija Kola un Kvame Ferreira.

Kodē ar Kārliju

„Katru dienu tevi mīlu aizvien vairāk,” ar nerimstošas mīlas pierādījumiem internetā aizraujas amerikāņu supermodele Kārlija Klosa. Šos vārdus viņa velta prestižās Hārvarda Universitātes absolventam, aplikāciju uzņēmuma Thrive Capital (Instagram autori) izveidotājam Džošua Kušneram, ar ko kopā ir kopš 2012. gada. Un, iedvesmojoties no mīļotā, Kārlija ir izveidojusi atbalsta nometni Kode With Klossy sievietēm nākotnes programmētājām.

foto: Vida Press
Kārlija Klosa un Džošua Kušners.

Četru gadu plāns

„Mēs ilgu laiku bijām tikai draugi,” bijusī aktiera Orlando Blūma sieva, modele Miranda Kerra stāstīja par savu mīlu pret vienu no 1000 bagātākajiem vīriešiem pasaulē, Stenfordas Universitātes absolventu, Snapchat aplikācijas izveidotāju Evanu Špīgelu. Pāris sāka satikties 2015. gadā, jau nākamajā saderinājās, aiznākamajā apprecējās un tagad gaida bērna piedzimšanu.

foto: Vida Press
Miranda Kerra un Evans Špīgels.

Intelekts un izklaides

Seriāla Girls Mārnijas lomas atveidotāja, aktrise Alisone Viljamsa jau trīs gadus ir precējusies ar interneta mājaslapas CollegeHumor līdzizveidotāju, Facebook radošo stratēģiju vadītāju Rikiju van Venu. Viņš viņai intelektu, viņa viņam zvaigžņotu pasauli – kāzas ar aktieri Tomu Henku vadītāja lomā, bet muzikālā izklaidētāja – Keitija Perija.

foto: Vida Press
Alisone Viljamsa un Rikijs van Vens.

Gīks ar pompu

Arī mūziķe Aleksandra Lena mīl gīkus. Viņa ir precējusies ar vienu no pirmajiem Facebook prezidentiem, failu šārēšanas vietnes Napster izveidotāju Šonu Pārkeru. Gīks ir un paliek gīks – kāzas viņi svinējuši filmas Gredzenu pavēlnieks stilā (katra viesa tērpu bija radījusi šīs filmas kostīmu dizainere) un par tām iztērējuši vairāk nekā astoņus miljonus dolāru.

foto: Vida Press
Aleksandra Lena un Šons Pārkers.