"Zinātnieks" izskaitļojis, kad beidzot notiks pasaules gals. Pāvels Globa gan šajā posmā sola ko citu
Mūkam, Planēta X tuvojas Zemei!
Cita pasaule
2017. gada 4. janvāris, 05:25

"Zinātnieks" izskaitļojis, kad beidzot notiks pasaules gals. Pāvels Globa gan šajā posmā sola ko citu

Jauns.lv

Ilgi nav bijis jāgaida, līdz kāds aprēķinās jaunu datumu, kad beidzot pasauli piemeklēs ilgi un daudzkārt solītais gals. Kā apgalvo sazvērestību teorētiķis Deivids Mīds, mūsu planēta beigs pastāvēt jau šī gada oktobrī – uz to norādot gan zinātniski, gan bibliski avoti. Tiesa gan, šoreiz precīzs datums nav nosaukts.

Saskaņā ar viņa apgalvojumiem, kuri pat apkopoti grāmatā ar nosaukumu "Planet X - The 2017 Arrival", jau pēc desmit mēnešiem Zemi iznīcinās planētu sistēma, kas sadursies ar mūsējo. Planēta X, kas ir „mātes planēta” vēl septiņiem debesu ķermeņiem, tostarp Nibiru, jau esot ceļā uz Zemi no dienvidpola puses. Pierādījumi ir "neapgāžami", viņš saka. 

Autors arī ir nodrošinājies pret iebildumiem, kāpēc tad neviens debesu pētnieks draudus, kas jau traucas šurp, neredz - izrādās, saskatīt tos traucē leņķis, kādā debesu ķermeņi atrodas attiecībā pret Zemi.

Mīds skaidro, ka gaidāmos draudus varētu pamanīt vien tad, ja piemēram, lielā augstumā ar nevainojumu tehniku nolidotu virs Dienvidamerikas. Mīds, kurš dažos medijos pat nosaukts par zinātnieku, saka - valstu varas noklusē šo draudu faktu, lai neradītu cilvēkos paniku, tomēr dažādas postošas parādības uz mūsu planētas pierāda - Zeme agonējoši mirst. Zemestrīces Jaunzēlandē, Čīlē un Japānā tiešā veidā izraisīja Planēta X un tās tuvošanās, turklāt drīzumā šī notikuma dēļ uz Zemes gaidāmas „vētras - monstri”.

Lai arī grāmatā, kā autors pats uzskata, iekļauti zinātniski pierādījumi un fakti, lasītāji ātri vien saskatīja reliģiska rakstura ievirzi, sakot, ka autors ar zinātniskiem un astronomiskiem spriedelējumiem vienkārši ievilina lasītājus savā reliģijas izklāstā - vairāk nekā trešdaļā grāmatas stāstīts par ticību, vīzijām un sapņiem. "Autors vairākas reizes uzsver, ka dažas lietas ir "fakts", jo tā teikts Bībelē," vēstīts kādā recenzijā.

Kāds uzņēmējs vārdā Roberts Vičino, kurš nodarbojas ar pazemes bunkuru tirdzniecību, medijos izteicies, ka Mīda prognozes varot piepildīties, turklāt pasaules elite jau sākusi domāt par gaidāmo norietu. Viņaprāt, ja arī pēc šī notikuma būs izdzīvojušie, viņiem nāksies saskarties ar virkni problēmu - radiāciju, pārtikas un medikamentu trūkumu.

Vičino sacījis, ka arī Krievija sākusi gatavoties neizbēgamajam. Kā ierasts katra gada nogalē, kaimiņvalsts mediji vērsās pie sava slavenā pareģa Pāvela Globas, lai uzzinātu, kas gaidāms nākotnē. Viņš gan nekādas dīvainības nosauktajā laika posmā neparedz, tikai paģēr, ka Krievijas Federācijai šogad pievienosies Kazahstāna un Baltkrievija, kamēr ASV un Rietumeiropā ies sūri - būs gan finanšu krīze, gan globālas politiskās koalīcijas sabrukšana, Eiropā augs bezdarbs, pieaugs noziedzība un izvirtības, turklāt Eiropas Savienību gribēs pamest vēl citas valstis.

Jānorāda, ka citos gados prognozētie pasaules gali līdz šim, šķiet, nav notikuši. 

Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock, TASS/LETA/Scanpix