foto: Facebook
Buļa bijusī mīļākā steidzas visus informēt par jaunām attiecībām
Sabiedrības dāma Liene Skulme "mainījusi attiecību statusu".
Attiecības
2017. gada 11. jūlijs, 22:25

Buļa bijusī mīļākā steidzas visus informēt par jaunām attiecībām

Kasjauns.lv

Sabiedrības dāma Liene Skulme publiski sociālajos tīklos norādījusi, ka atkal ir attiecībās. Kā zināms, lēdija iepriekš rūgti vīlās aktierī Andrī Bulī, kā arī kādu laiku pilsētā baumoja par viņas attiecībām ar uzņēmēju Māri Gavaru, kas gan neguva apstiprinājumu. Beidzamās runas - ka viņas dēļ izšķīries Hosams Abu Meri.

Skulme savā "Facebook" profilā uzskatījusi par svarīgu savus virtuālos draugus informēt par attiecību statusa maiņu, proti, viņa kopš 9.jūlija ir attiecībās. Ar ko - to gan Skulme pagaidām patur noslēpumā.

Kasjauns.lv pirms dažiem mēnešiem vēstīja, ka Skulme Rīgas restorānos manīta kopā ar Māri Gavaru - septiņu bērnu tēvu, no kura aizbēga modele Una Gavare, un šobrīd notiek tiesvedība par aizgādību pār bērniem. Gavare ir attiecībās ar savu jaunības mīlestību Aināru Gulbi, tenisista Ernesta Gulbja tēti.

Bērns no Hosama?

14. jūnijā oficiāli izšķirta kādreizējās iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces un Saeimas deputāta, ārsta Hosama Abu Meri piecus gadus ilgusī laulība. Parlamenta gaiteņos virmo runas, ka laulības šķiršanas iemesls esot Mūrniecei gaismā nākušais vīra sānsolis ar viņa bijušo palīdzi – kādreizējo skaistumkaralieni Lieni Skulmi (37), kura pat gaidot bērnu no politiķa.

Šādām runām par pamatu izvērsies iemesls, ka pirms teju gada Skulme strādāja Saeimā pie Hosama par palīdzi un bieži vien abi manīti divatā... Tāpat arī Skulme pati savulaik atzina, ka Hosams pēc aiziešanas no darba parlamentā viņu atbalsta, kā vien var. Sarunā ar žurnālu “Kas Jauns” Liene Skulme, kas pašlaik strādā medicīnas jomā, atklāj, ka nespēj vien nobrīnīties par cilvēku bagāto izdomu, ka viņai esot attiecības ar Hosamu un abi gaidot atvasi. „Kas tas par murgu?! Nekā tamlīdzīga. Neatceros, kad vispār ar Hosamu pēdējo reizi tikos. Un vispār – man pašlaik ir citas attiecības. Lai visi atslābst!” pikti noteica blondīne, kurai par vīriešu uzmanību neesot jāsūdzas. Par jaunajām attiecībām Skulme vairāk neko nevēlējās piebilst.

Kas ir Liene Skulme?

Latvijas sabiedrība viņu zināja kā dažādu skaistumkonkursu dalībnieci, dažkārt uzvarētāju, dažkārt to rīkotāju.

Liene Skulme, pārstāvot Latviju konkursā „Mrs.Globe 2012” Kalifornijā

gallery icon

Liene Skulme konjaka degustācijā

gallery icon

Tomēr lielākoties informācija par trīs bērnu māmiņu Lieni izskanēja skandāla sakarā, proti, sieviete vairākus gadu bija satikusies ar precēto aktieri Andri Buli, un pēc tam, kad Buļa sieva palika stāvoklī ar otro bērnu, melu sāgu izlēma publiskot, visai Latvijai atklājot, ka aktieris dzīvojis dubultu dzīvi.

Andris Bulis ar mīļoto Lieni Skulmi

Aktieris Andris Bulis ar mīļoto Lieni Skulmi.

gallery icon

Visbeidzot Bulis šo sakaru arī publiski nožēlojis un paziņojis, ka atgriežas mājās pie sievas Ilzes. Buļa ģimenē aug divi bērni, bet Skulme ir triju meitu māmiņa.

Andris Bulis ar ģimeni

Aktieris Andris Bulis ar ģimeni – sievu Ilzi un dēlu.

gallery icon