Slavenās Īkstītes un viņu mīļotie Milži. FOTO
2011. gada 29. jūlijs, 05:33

Slavenās Īkstītes un viņu mīļotie Milži. FOTO

Jauns.lv

Līdzās saviem staltajiem vīriešiem šīs slavenās dāmas jūtas mazas kā Īkstītes un pasargātas aiz mīļotā brašā pleca.

Jūtas tieva un miniatūra

Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (30) jau pusgadu ir kopā ar NBA basketbolistu Krisu Hamfrisu (26), kas ir vairāk nekā galvastiesu garāks par savu izredzēto. Jau pēc četriem kopābūšanas mēnešiem, šā gada maijā, Kriss bildināja Kimu, un šobrīd pāris kaldina kāzu plānus. Kardašjana jau izteikusies, ka vēlētos grandiozākas kāzas nekā bija princim Viljamam un Ketrīnai Midltonei.

Hamfriss ir 2,06 metrus garš, un Kardašjana pat augstpapēžu platformas kurpītēs sniedzas mīļotajam tikko līdz plecam. Viņas augums ir 1,57 metri. Reizēs, kad Kima uzvelk pludmales iešļūcenes uz zemas zoles, viņu auguma starpība ir tik milzīga, ka rodas iespaids, ka šie divi cilvēki fotogrāfijā samontēti kopā ar Photoshop programmas palīdzību.

Līdz šim pārāk gari puiši nav bijuši Kardašjanas gaumē, bet, kā nereti mēdz notikt, liktenis liek iemīlēties tieši tādā cilvēkā, par kādu esam solījuši „nekad, nekad, nekad”. „Es tagad esmu lielākā liekule pasaulē, taču Krisam līdzās jūtos tik maza, smalka un pasargāta,” jūsmo Kima. „Šī ir viena no labākajām sajūtām pasaulē, būt kopā ar garu puisi... Viņam līdzās jūtos tik droši, bet pati smalka, sīka un ļoti tieva!”

Kā seksīgāko sava drauga īpašību Kima nosauc Krisa personību un viņa zemo balsi „Ak Dievs... es nevaru nosaukt vienu seksīgāko īpašību, to ir tik daudz,” viņa atzinusi intervijā slavenību žurnālam People.

Pāra mīlestība uzplauka ļoti ātri. Jau drīz pēc iepazīšanās Kimas Twitter mikroblogā par Krisu Hamfrisu parādījās ieraksts kā par „nākamo vīru”. Brīdi vēlāk sekoja vēstījums, kurā Kima atzina, ka iepriekšējo nemaz neesot rakstījusi viņa. Kriss nočiepis viņas telefonu un pats to ierakstījis draudzenes vārdā.

„Bet kā jūs ar TO nodarbojaties?”

Vislielākā augumu atšķirība bija pārim, kas šā gada maijā izšķīrās pēc nepilnu divu gadu kopābūšanas, — seriāla Heroes aktrisei Heidenai Penetjērai (21; 1,53 m) un ukraiņu bokserim Vladimiram Kličko (35; 1,96 m). Vēl gada sākumā Heidena intervijā vaļsirdīgi atzina, ka daudzu cilvēku prātus nodarbinot abu auguma atšķirība un ļaudis nekautrējas aktrisei uzdot jautājumus par viņu intīmo dzīvi. „Vladimirs, protams, ir krietni lielāks par mani,” stāstīja Heidena. „Tāpēc cilvēki man bieži vaicā — bet kā gan jūs nodarbojaties ar TO? Es parasti atbildēju: ja vien ir vēlēšanās, arī risinājums atradīsies.”

„Mans vīrs Borats ir tik garš, ka līdzās viņam izskatos pēc cirka klauna”

Austrāliešu aktrise Aila Fišere (35) ir 1,60 metru gara, bet viņas vīrs, komiķis Saša Barons Koens (39), — par 31 centimetru garāks. „Esmu jau pieradusi pie mūsu augumu atšķirības,” atzīst Aila. „Agrāk gan man bija grūti. Kad aizgāju uz bāru, gara auguma cilvēki centās mani aizvainot — paglaudīt galviņu kā sunim.”

Fišere ar Koenu iepazinās pirms deviņiem gadiem Sidnejā. 2004. gadā viņi saderinājās, bet apprecējās tikai pērn, īsi pirms otras meitas piedzimšanas.

Kad abi sāka satikties, viņi vēl spēja izbaudīt zināmu anonimitāti. Taču pēc tam, kad Saša bija nospēlējis Borata lomu, pāra ikdienas gaitām ik uz soļa sāka sekot paparaci. „Mūs sāka fotografēt aizvien biežāk,” atceras Aila un pajoko: „Iespējams tāpēc, ka Saša ir garš un es tik maziņa, ka līdzās izskatos kā cirka klauns!”

„Man nepatīk publiski runāt par savu privāto dzīvi,” norāda Olīvas un Elulas mamma. „Šajā ziņā mēs ar Sašu esam ļoti līdzīgi, turklāt mums abiem patīk jūtas slēpt ar humora palīdzību. Man mīļākā tēma par ko runāt ir māmiņas loma. Es nespēju vien mitēties stāstīt par to, tomēr nevēlos par to diskutēt publiski, jo tas piesaista pārāk daudz uzmanības mazajiem cilvēciņiem, kas paši nav izvēlējušies būt starmešu gaismās.”

Svētā Madonna un palaistuve

Grupas Black Eyed Peas solistei Fērgijai (36) nākas atgāzt galvu, kad viņa sarunājas ar savu vīru, aktieri Džošu Duhamelu (38). Viņus šķir 28 centimetrus liela augumu atšķirība.

Intervijās seksapīlā dziedātāja atzinusi, ka vīram viņas figūra patīk gan izstīdzējusi kārna, gan mazliet apaļīga. Lai piedalītos filmas Nine (2009) ainās, dziedātājai vajadzēja pieņemties svarā par vairākiem kilogramiem. „Vīrs bija sajūsmā, kad atgriezos mājās pēc filmēšanas,” atceras Fērgija. „Viņam es patīku dažāda: kad uz kauliem ir pavairāk gaļas, kur ieķerties, kā arī tad, kad ir stingrs un plakans vēders... Viņš nekad nav kritizējis manu augumu.” Par savu seksualitāti dziedātāja secina: „Ziniet, Itālijā katoļu zēnus audzina ticēt, ka pasaulē ir divu veidu sievietes: svētās Madonnas un palaistuves. Kāda esmu es? Man piemīt īpašības no abām!”

Džentlmenis, kas vienmēr sievietei izmaksās

Aktrises Rīzas Viterspūnas (35) jaunlaulātais vīrs, talantu aģents Džims Tots [strādājis ar Robertu Dauniju junioru un Tobiju Magvairu], ir īsts džentlmenis. Lai gan Viterspūna nepārprotami ar savu darbu pelna vairāk naudas, viņš jauno sieviņu lutina. „Džims nekad mūžā neļaus Rīzai pašai par kaut ko maksāt,” vēl randiņu periodā izteicās jaunā vīrieša draugi. Tots izvēlējās pusmiljonu dolāru vērtu saderināšanās gredzenu — vislabāko, ko par naudu varēja nopirkt mīļotajai. „Viņu piesaistīja retais dārgakmens,” norāda juvelieris Viljams Goldbergs. Pusmiljons dolāru varētu būt tāds nieks aktrisei, kas aizvadītajā gadā pati nopelnījusi 32 miljonus dolāru, taču viņa novērtējusi šo mīļotā vīrieša lielās mīlestības apliecinājumu.

„Rīza ir no tām lēdijām, kas jālutina,” uzskata Džima draugi, lai gan aktrises pārstāvis to noliedz, apgalvojot: „Viņa nav materiāliste, bet ir radusi, ka vīrietis izmaksā. Rīza ir dienvidniece, un tur tā pieņemts.”

Šķirties nebūs izdevīgi...

Realitātes šovu zvaigzne, aktrise un dziedātāja Džesika Simpsone (10. jūlijā būs 31) ir 1,57 metrus gara, bet viņas saderinātais, bijušais NFL spēlētājs Eriks Džonsons (31), — 1,91 metru. Aizvadītā gada novembrī, pēc pusgadu ilgas tikšanās, pāris saderinājās un šogad plāno kāzas.

Džesikas kapitāls novērtēts 750 miljonu dolāru apmērā, un tiek lēsts, ka viņas jaunā modes līnija varētu šogad ienest pat vienu miljardu dolāru lielu peļņu. Nav brīnums, ka topošās līgavas tēvs Džo Simpsons uzstājis, ka pirms kāzām ir jāslēdz pirmslaulības līgums. Līgavainis, kas šobrīd ir bez darba, šiem noteikumiem labprāt piekritis, lai parādītu, ka nav ar Džesiku kopā naudas dēļ, bet gan patiesu jūtu vadīts. Tiesa, laulības līgums topošajam vīram būs vairāk nekā izdevīgs, turklāt — jo ilgāk pāris nodzīvos laulībā, jo vairāk naudiņas „ieripos” Džonsona bankas kontā.

Zinātāji apgalvo, ka līgums paredz, ka Eriks saņems 673 000 dolāru kā „kāzu dāvanu” no Džesikas. „Pēc tam viņš saņems 270 000 dolāru katrā kāzu gadadienā un vēl lielāku izmaksu, kad būs kopā nodzīvoti pieci un desmit gadi.” Džesika jau Erikam piešķīrusi Visa Black Card un American Express Platinum kredītkartes un kopīgu bankas kontu.

Bez sievas atļaujas „pa kreisi” neies

Džada Pinketa Smita (39) ir maza auguma sieviete, un viņas augums sasniedz 1,52 metru atzīmi, turpretī viņas vīrs, aktieris Vils Smits (42), ir 1,87 metrus garš. Abu auguma starpība ir apaļi 35 centimetri.

Vils atklāj, ka viņu laimīgās laulības noslēpums ir kāda īpatnēja vienošanās. Pāris apsolījis dod viens otram brīvu izvēli pārgulēt ar kādu citu, bet tikai ar tādu nosacījumu, ja tas netiek darīts slepus un ir pajautāta partnera atļauja.

Vils ne reizi vien intervijās atzinis, ka mēdz jūsmot par savām kino partnerēm. „Mēs ar Džadu vienojāmies neliegt sev to, kas ir dabisks. Tas ir tik dabiski, ka iepatīkas citi cilvēki. Dodot laulības zvērestus, mēs nesolījām „aizmirst ikvienu citu”. Ja kādreiz līdz tam nonāktu, mēs varētu viens otram teikt: „Man gribas seksu ar citu personu. Es to nedarīšu, ja nedosi savu piekrišanu, bet labāk neliedz to.’” Lai arī Vils nenoliedz, ka izjūt simpātijas pret citām sievietēm, laulība viņam ir dārga, un aktieris tīšuprāt nedarīs neko tādu, lai būtu jāšķiras no Džadas. „Es neļauju paiet ne dienai, kad Džada nejustos kā pasaules karaliene,” norāda Smits.

Saticības noslēpums ir „patiešām labs sekss. Es šajā jomā esmu meistars,” smej aktieris. „Mums arī patīk daudz sarunāties. Dažkārt cilvēkiem no malas šķiet, ka mēs situācijas nevis izdzīvojam, bet izrunājam, taču savstarpējā komunikācija ir ļoti svarīga. Es ar Džadu stāvēju Dieva un savas ģimenes priekšā un solīju: „līdz nāve mūs šķirs”. Laulības šķiršana nav viens no variantiem! Es no visas sirds ticu, ka Džada ir vienīgā sieviete man. Neviena nemāk ar mani apieties tā, ka viņa to prot!”

Dēka, kas pārauga patiesā mīlestībā

Arī miniatūrās austrāliešu dziedātājas Kailijas Minogas (43; 1,54 m) mīļotais puisis ir stalts vīrietis. Spāņu modelis Andress Velenkoso Segura (33) ir 1,88 metrus garš.

„Es vienmēr biju pārliecināts, ka mīlestība ir kas neprātīgs. Kaisle, kas netiek kontrolēta,” atzīstas apakšveļas modelis, kas ir desmit gadu jaunāks par savu slaveno draudzeni. „Tikai tagad es saprotu, ka mīlestība — tā ir vēlme dalīties it visā ar otru cilvēku. Piezvanīt mīļotajai sievietei, lai pastāstītu, ko ēdīsi pusdienās, par fotogrāfiju, kas labi izdevusies, vai vienkārši, lai izdzirdētu viņas smieklus. Man tas ļoti patīk. Mēs abi to izbaudām. Esmu arī sapratis, ka mīlestību nevar plānot. Mums ar Kailiju viss sākās kā dēka. Taču pārauga mīlestībā, un tagad mēs viens otru atbalstām it visā. Mēs viens otru lieliski papildinām. Esmu atradis sievieti, kas mani mīl, un arī es mīlu viņu. Es jūtos laimīgs!”


Gerda Ansone, Foto: Bulls Press