Vīriešu modes nedēļa Parīzē: aizraujošākās kolekcijas, modeļi, tērpi. FOTO
2012. gada 24. janvāris, 12:18

Vīriešu modes nedēļa Parīzē: aizraujošākās kolekcijas, modeļi, tērpi. FOTO

Jauns.lv

Modes dizaineri Parīzē iesaka vīrietim nākamajā rudenī piemērīt svārkus, izvēlēties ķieģeļu apdrukas vai ādas uzvalku un ļauties eksperimentiem ar gigantiska izmēra šallēm! Aktuālākās kolekcijas, glītākie modeļi Pastaiga.lv fotoreportāžā no tērpu kolekcijām vīriešiem 2012.-2013.g. rudenim / ziemai!

Issey Miyake

Japāņu modes nama Issey Miyake versijā vīriešus nākamajā ziemā sildīs adījumi un rūtiņu raksti, tas viss – dekonstruētā, bet brīvā un sportiskā garā.

Jean Paul Gaultier

Mūžīgais dumpinieks Žans Pols Gotjē radījis kolekciju drosmīgam un dumpinieciskam vīrietim, kurs uzdrošinās piemērīt svārkus un izvēlēties uzvalku, apdrukātu ar fotoreālistiskiem ķieģeļu rakstiem.

Lanvin

Lanvin vīriešu apģērbu dizainerim Lukas Osendijveram nākamais rudens iekrāsojas dendijiski glancētā formā ar augumam piegulošiem uzvalkiem un 20. gadsimta 20. gadiem raksturīgajām cepurēm un paplatinātajām biksēm ar paaugstinātu vidukļa daļu. Kontrastam un lai neieslīgtu nostaļģijā – sportiska rakstura apavi.

Louis Vuitton

Vuitton modes nama vīriešu apģērbu dizainers Kims Džons prezentēja kolekciju, ko iedvesmojis amerikāņu ilustrators Antonio Lopezs un Japānas kultūras tradīcijas. Tas viss kopā ar masaju ornamentālām šallēm, nevīžīgākam un vieglākam kopiespaidam.

Mugler

Dizaineri Nikolā Formičetti un Romēns Krēmers ar vīriešu modes kolekciju nosvinēja gada jubileju Mugler modes namā un trešo kolekciju vīriešiem glamūrīgā un futūristiskā noskaņā. Modes nama pirmo patiesi valkājamo un tomēr dumpiniecisko kolekciju paspilgtināja un uzjautrināja divu modeļu iznācieni, kuriem pie krūtīm tika piestiprinātas foto kameras; viens – ar objektību vērstu pret sevi, otras – pret skatītājiem.

Paul Smith

Angļu dizainera Pola Smita jūras un okeāna iedvesmotā, krāsās tumšajā kolekcijā dominē parafrāzes par mūsdienu modernā jūrnieka uniformu.

Viktor & Rolf

Dueta jājamzirdziņš – jebkuru formālu apģērba gabalu (te- uzvalkus un smokingus) papildināt ar viltīgām un atjautīgām detaļām ir sastopams arī nākamā rudens vīriešu modes kolekcijā. Zaļā un sarkanā nokrāsas apģērbi, komplektā ar kažokādu cepurēm no Krievijas demonstrēja ideju par netradicionālu un pašpārliecinātu vīrieti.

Yohji Yamamoto

Kolekcija ar segām līdzīgām šallēm, filca cepurēm  klamzīgā un  japāņu zīmolam Yohji Yamamoto raksturīgā brīvā tērpu slāņainībā.

Yves Saint Laurent

Stefāno Pilati piedāvā konkrētus un striktus vīriešu tēlus ar ādas piešķirto fetiša noskaņu kolekcijā par tēmu „ Sekss un nauda” . To spēji atspoguļo uzvalki, kas pārtop motociklistu jakās un džemperis ar skaidru žiletes apdruku.

Pastaiga.lv/Foto: Bulls Press