Iepazīšanās internetā. 7 pazīmes, kuras liecina, ka tev melo
Ja viņa vai viņas "mednieku stāstiņi" izraisa Jums šaubas, labāk netērējiet laiku un sarakstieties ar kādu citu.
Attiecības
2013. gada 30. marts, 08:36

Iepazīšanās internetā. 7 pazīmes, kuras liecina, ka tev melo

Jauns.lv

Tev šķiet, ka esi iemīlējusies puisī, kuru nekad dzīvē neesat redzējusi? Bet varbūt tevi savaldzinājusi simpātiskā meitene, kura ar tik pavedinošu skatienu raugās no fotogrāfijas? Cerams, jūs būsiet vieni no tiem laimīgajiem, kuri savu sirdsāķīti atrod internetā, tomēr uzmanieties: iepazīšanās būs veiksmīga tikai tad, ja mācēsiet atšifrēt tos, kuri, maigi sakot, mēdz fleitēt un daudz ko „piepušķo”.

Iepazīšanās portāls Paris.lv piedāvā dažas drošas pazīmes, kam būtu jāpievērš uzmanība, ja meklējat mīlestību internetā.

Neticami stāsti

Ja Jūsu interneta draugs stāsta neticamus stāstus, ieklausieties. Visdrīzāk pasaulē nav tāda cilvēka, kurš vienlaicīgi spētu ar lieliskiem panākumiem studēt medicīnu, darboties modeļu biznesā un regulāri doties uz fotosesijām Milānā, kontrolēt savu noslēpumaino, miljoniem latu vērto biznesu un darīt vēl simts citas lietas. Ja viņa vai viņas stāsti izraisa Jums šaubas, labāk sarakstieties ar kādu citu.

Nav fotogrāfijas vai tā ir apšaubāma

Ja viņam vai viņai ir tikai viena fotogrāfija, kurā viņš (viņa) līdzinās fotomodelim no reklāmas, Jūsu aizdomas var būt pamatotas. Arī tad, ja bildes vispār nav.

Protams, ir cilvēki, kuri nevēlas publiskot savas fotogrāfijas internetā, taču pēc tam, kad kādu laiku esat sarakstījušies, varat palūgt, lai fotogrāfiju Jums atsūta personīgi. Ja cilvēkam ir nopietni nolūki, kādēļ lai viņš atteiktos to nosūtīt? Taču, ja viņš tomēr izvairās to darīt, var rasties aizdomas, ka viņš vai viņa kaut ko slēpj.

Desmit gandrīz vienādas bildes

Ja cilvēks publisko tikai vienu vai vairākas gandrīz vienādas fotogrāfijas (uzņemtas tajā pašā laikā), var rasties aizdomas, ka attēlā redzamā persona nemaz nav viņš/viņa. Lielāks fotogrāfiju daudzums un to dažādība (dažādas situācijas, atšķirīgas vietas, apģērbs, aksesuāri, matu sakārtojums) palīdzēs saprast, vai fotogrāfijas ir īstas. Tādēļ nevilcinieties savam vēstuļu draugam vai draudzenei palūgt, ka labprāt apskatītu vairāk fotogrāfiju.

Viņš (viņa) nevēlas, lai viņam (viņai) piezvana

Ja cilvēks meklē nopietnas attiecības, kādēļ gan viņam būtu jāizvairās no telefonsarunas ar personu, kura viņam šķiet simpātiska? Mūsuprāt, nevajadzētu izvairīties. Bet, ja viņš vai viņa regulāri atrod desmitiem iemeslu, kāpēc nevar runāt pa tālruni, ir skaidrs, ka šis cilvēks vai nu kaut ko slēpj, vai arī neesat viņa (viņas) gaumē.

Norādīts pārāk maz personisko faktu

Protams, Jūsu virtuālajam draugam nav jānorāda visi dzīves fakti līdz mazākajam sīkumam, taču tādu informāciju kā augums, acu krāsa un pilsēta, kurā dzīvo, patiešām nav jēgas slēpt. Ja cilvēks kaut kādu iemeslu dēļ nevēlas atklāt ziņas par sevi, varbūt viņam patiesībā nemaz nav mērķa atrast otru pusi?

Žēlabaini stāsti

Ja cilvēks jau pirmajās rindiņās raksta nevis par sevi, bet savām neskaitāmajām problēmām un gaužas, kā viņam dzīvē nav paveicies, varbūt viņš pat nemeklē otru pusi, bet tikai vēlas izraisīt žēlumu un no tā gūt kādu labumu? Parasti tie ir stāsti par grūto dzīvi, cik drausmīgi ar viņu izrīkojies iepriekšējais partneris, kā krāpis, nenovērtējis, finansiāli izmantojis, pametis likteņa varā, cik grūti vienatnē audzināt bērnu utt. Apraksti ir sniegti visiem redzamā ailītē „Par sevi”. Labāk esiet uzmanīgs, ja kāds mēģina Jūs šādi iežēlināt vai manipulēt ar emocijām, kādas šādi dzīvesstāsti parasti izraisa.

Daudz jautā, bet pats izvairās no atbildēšanas

Ja ievērojat, ka cilvēks tikai „intervē” Jūs, kā no ložmetēja uzdodot vienu jautājumu pēc cita, bet pats no atbildēšanas un stāstīšanas par sevi izvairās, labāk padomājiet, vai varat viņam uzticēties. Varbūt šādā gadījumā labāk meklēt atklātāku cilvēku, kurš ne tikai vēlēsies iepazīt Jūs, bet arī atklāt šo to par sevi.

Paris.lv / Foto: Shutterstock