Iznācis populārā britu žurnāla „Ko Ārsti Tev Nestāsta” pirmais numurs latviešu valodā
2013. gada 9. maijs, 12:31

Iznācis populārā britu žurnāla „Ko Ārsti Tev Nestāsta” pirmais numurs latviešu valodā

Jauns.lv

Izdevniecība „Rīgas Viļņi” laidusi klajā pirmo žurnāla „What doctors don’t tell you” numuru latviešu valodā. Latvijas izdevumam ir tikpat provokatīvs nosaukums – „Ko Ārsti Tev Nestāsta”.

Lielbritānijā žurnāls iznāk kopš pagājušā gada rudens un jau paguvis iemantot ievērību – „The Times” to nosaucis par balsi klusumā, bet „The Observer” atzinis, ka tas laikus nozvanījis trauksmes zvanus, pirms vēl medicīnas aprūpe izraisījusi nacionālo paniku. Tieši tā ir žurnāla atšķirības zīme – tas brīdina lasītājus par ārstēšanas bīstamajām pusēm, pirms tās nodarījušas ļaunumu, un atklāj pārbaudītas, saudzīgas alternatīvas ārstēšanas metodes.

 „Ko Ārsti Tev Nestāsta” pirmajā numurā var lasīt noklusētus faktus par holesterīnu, jaunākos pētījumus par smago metālu klātbūtni kosmētikā un šokējošu informāciju par visvairāk pirkto pretsāpju līdzekļu iedarbību. Žurnālā ir plaša profilaktisko ieteikumu sadaļa. Pirmajā numurā var uzzināt par dabisku un veselībai draudzīgu organisma attīrīšanu, prāta spēju saglabāšanu līdz sirmam vecumam, plikpaurības ārstēšanu, kā arī kliedēt mītus par skriešanu kā visveselīgāko sporta veidu un šokolādi kā produktu, ko ieteicams  ēst tikai svētku laikā.

Sākot ar 8. maiju, žurnāls „Ko Ārsti Tev Nestāsta” ir pieejams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Izdevniecība „Rīgas Viļņi” mediju tirgū aktīvi darbojas jau vairāk nekā 15 gadus un ir viens no straujāk augošajiem un lielākajiem mediju uzņēmumiem Latvijā. Izdevniecība „Rīgas Viļņi” izdod populāros žurnālus „Kas Jauns”, „Rīgas Viļņi”, „Laimīgā Programma”, „Otkrito”, „Patiesā Dzīve”, „Sīrups”, „Pastaiga”, „Pastaiga.ru”, „100 labi padomi”, „OK!”, „Kas Jauns Avīze”, „Ko Ārsti Tev Nestāsta”, kā arī veido interneta portālus kasjauns.lv un otkrito.lv.

Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto