Kosmētikas jaunumi: serums garām skropstām, atdzimst ikoniskā YSL lūpukrāsa
Foto: ekrānuzņēmums no https://www.instagram.com/yslbeauty/
Dzīvesstils
2024. gada 31. janvāris, 16:20

Kosmētikas jaunumi: serums garām skropstām, atdzimst ikoniskā YSL lūpukrāsa

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts kopjošās un dekoratīvās kosmētikas jomā.

Mosties!

Dāvana sev, mammai vai draudzenei – “Mádara” komplekts ādas vitalitātei. Trīs lieliski produkti, kas pamodinās ādu pēc ballītes, nogurdinošas dienas vai bezmiega nakts. Hialuronskābes un bērzu sulas želeja liek sejas ādai izskatīties gludākai un mirdzošākai, acu krēms “Smart” atsvaidzina ādu ap acīm un dzēš noguruma pazīmes, savukārt pāris pilienu kofeīna koncentrāta vēl vairāk mazina pietūkumu. Cena: 34,95 €.

foto: Publicitātes foto

Visaptverošs ieguvums

Ādas kopšanas procedūrai līdzvērtīgs krēms ‒ “Chanel” “Sublimage L’Extrait” palīdz atjaunot ādu un paātrina tās dabiskos atjaunošanās mehānismus. Liela aktīvo sastāvdaļu koncentrācija un 91% dabiski iegūtu sastāvdaļu. Jutekliska tekstūra, kas vienmērīgi izkūst uz ādas, to bagātīgi mitrinot, uzlabojot struktūru, samazinot grumbiņas un piešķirot mirdzumu. Jaunais iepakojums ir atkārtoti uzpildāms. Izņemamā tvertne to padara ērtu līdzņemšanai ceļojumā. Cena: 629 € (50 g).

foto: Publicitātes foto
HyperFocal: 0

Garas un skaistas

Atradums skaistām uzacīm un skropstām! “The Body Shop” serums “Long Game” ļauj to matiņiem izskatīties pilnīgākiem un biezākiem. Formula satur 98% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu, tostarp melno rīcineļļu no Jamaikas. Uzklāj serumu ik rītu un vakarā uz tīriem un sausiem uzacu un skropstu matiņiem. Klīniskajos pētījumos pierādīti rezultāti jau pēc četru nedēļu lietošanas. Cena: 27 € (4 ml).

foto: Publicitātes foto

Atdzimšana

1978. gadā radītā leģendārā “YSL Rouge Pur Couture” lūpukrāsa kļuvusi vēl iekārojamāka. Atjaunotais sastāvs ar keramīdiem, tuberozes un opuncijas ekstraktiem nodrošina ilgstošu lūpu mitrināšanu, līdz pat 16 stundu aizsardzību un komforta sajūtu. Moderni, ikvienai gaumei un garastāvoklim piemēroti toņi un satriecoši grezns iepakojums. Cena: 44,49 €.

foto: Publicitātes foto