2022. gada 3. augusts, 13:01

Jūras sāļums un sasniegumu smarža - jaunākie aromāti viņam un viņai

Pastaiga

Pastaiga apskata, kas jauns un interesants radīts aromātu pasaulē.

Atbrīvo piedzīvojumu garu!

Izsmalcināta ziedu un augļu kompozīcija, kurā dzīvespriecīgas, tomēr līdzsvarotas augļu notis dominē pār reibinošajām pamatnotīm, – drosmīgai, mūsdienīgai un dēkas mīlošai sievietei. Atsvaidzinošais pistāciju zaļais tonis atbilst spontānajai un enerģiskajai Burberry Her aromāta dvēselei. Cena: 93 € (50 ml, EDT).

foto: Publicitātes foto

Hipnotiski violets

Shiseido Ginza Murasaki apvieno sievišķību ar spēku un apbur ar augļu–koksnes–ziedu smaržu buķeti, kas ir tikpat daudzpusīga un kontrastaina kā aromāta hipnotiskā violetā krāsa. Unikālā flakona autore ir dizainere Konstance Gizē, kura radījusi slaveno Vertigo lampu. Cena: 92 € (50 ml, EDP).

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Zaļš un ziedošs dārzs

Gucci Bloom Eau de Toilette ir gaisīgāka un spožāka Bloom klasiskā aromāta variācija, kas iedrošina sievietes atplaukt savā patiesajā būtībā. Zaļa un ziedoša dārza bagātīgā smarža, kuru vēl krāšņāku padara neroli akordi ar medainu saldumu un zaļā citrusa notīm. Cena: 112 € (50 ml).

foto: Publicitātes foto

Aromāts drosmei

Boss Alive Intense cildina sieviešu drosmi visā pasaulē un aicina nezaudēt piedzīvojumu garu. Kompozīcijā savijušās spēcīgas avenes notis, vetīvers un benzoīns. Izteiksmīgs, dzīvesprieka un pārliecības piesātināts parfimērijas ūdens. Cena: 122 € (50 ml).

foto: Publicitātes foto

Jūras sāļums

Giorgio Armani Acqua di Giò raksturo tā ikoniskās jūras notis. Intensīvu svaigumu rada bergamote un neroli, savukārt koksnes akordi, ko iemieso ciedra koks un pačūlija, atspoguļo Acqua di Giò vīrišķo spēku. Jaunā aromāta versija tiek piedāvāta atkārtoti uzpildāmā pudelē, kas paredzēta ilgstošai lietošanai. Cena: 102 € (75 ml, EDP).

foto: Publicitātes foto

Sasniegumu smarža

Atkarību izraisošs un intensīvs. Seksīgs un juteklisks. Tīrs un svaigs, bet tajā pašā laikā silts un spēcīgs. Stilīgs, ar pārliecību un adrenalīnu piesātināts. Aromātam Yves Saint Laurent Y ir sasniegumu smarža. Cena: 109 € (100 ml, EDT).

foto: Publicitātes foto