foto: Publicitātes
Nepiespiestā Parīzes elegance - jaunā 2021. gada pavasara-vasaras kolekcija
Mode
2021. gada 19. maijs, 09:48

Nepiespiestā Parīzes elegance - jaunā 2021. gada pavasara-vasaras kolekcija

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Šajā sezonā MAX&Co apvieno nepiespiesta Parīzes elegances stila kodus ar eksotisku, nepārejošu valdzinājumu. Mežģīnes spodršuvumā, zīdaini džinsi, trenči un jūrnieku krekli ieņem vietu līdzās dzīvnieku apdrukām, oranžērijas augu ziediem un košām krāsām.

Tagad priekšplānā izvirzās divas galvenās pieejas apģērbam. Pirmā ir pārliecinoša sievišķība – iztēlojieties mežģīnes, ziedus un plandošas kleitas. Otrā ir vīrišķīgāka attieksme, ko raksturo bikškostīmi ar pārliecinošu siluetu. Tāpat kā visu kolekciju, abas pieejas var kombinēt  – pieklusināt vai akcentēt atkarībā no valkātājas vēlmēm.

Palete ir izteikti eklektiska – dabiskie zemes toņi un maigie pasteļi labi jūtas līdzās spilgtām un košām krāsām. Tekstūra ir svarīga arī trīsdimensiju tekstilizstrādājumiem – izšuvumi, žakards, fil coupe – liels stāsts caurvij visu kolekciju. Runājot par vasaras bezrūpīgo noskaņu, 2021. gada pavasari-vasaru raksturo relaksējošs un bezrūpīgs noskaņojums; apjomi ir gaisīgi, audumi ir viegli un āda atklāta. Šie ir apģērbi, lai jūs justos brīvi. Tie ir paredzēti, lai iedvesmotu, pētītu un mudinātu jūs atklāt vēl neizzināto.

CANDYCRUSH

Apjomīgie tafta svārki ir pārsteidzoši daudzpusīgi, nemanāmi pieskaņojoties gan dienai, gan naktij, gan ziemai, gan pavasarim. Kombinējiet stilus un valkājiet tos kopā ar kreklveida trikotāžas hūdijiem.

Runaway līnija - patiesi klasiskas lietas, sievietes atgriežas pie šiem nepiespiesti elegantajiem mēteļiem ar jostu sezonu pēc sezonas. Šajā sezonā atradīsiet tos saldos pasteļtoņos līdzās klasiskajai neitrālajai paletei gan standarta versijā (Runaway), gan saīsinātus (Shortrun).

Oya kedas – šīm tehno stila kedām ir īpaši komfortabla zole, sniedzot tām pievilcību visu diennakti.
Klasiskās OYA ir pieejamas jaunos pasteļtoņos.

Spilvensoma – daudzfunkcionālā spilvensoma šobrīd ir atjaunināta jaunā miniatūrā izmērā, kas pieejams zilā un sudraba krāsā.

MAX&Co jaunā 2021. gada pavasara-vasaras kolekcija

Šajā sezonā MAX&Co apvieno nepiespiesta Parīzes elegances stila kodus ar eksotisku, nepārejošu valdzinājumu. Mežģīnes spodršuvumā, zīdaini džinsi, trenči un jūrnieku ...

gallery icon
9

Raksts sadarbībā ar veikalu Max&Co, Tērbatas iela 1/3.