foto: instagram.com/dgbeauty
2019. gada vasaras saulaināko smaržu izlase: ceļojums uz Rivjēru, ūdensrozes un sorbets uz ādas
2019. gada 21. jūnijs, 12:08

2019. gada vasaras saulaināko smaržu izlase: ceļojums uz Rivjēru, ūdensrozes un sorbets uz ādas

Una Ulme

Pastaiga

Vasara aromātu pasaulē ienes jaunas vēsmas. Tie kļūst gaisīgāki, bezrūpīgāki, saldāki un saules siltuma pilni. Piedāvājam šīs sezonas saulaināko smaržu izlasi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ceļojums uz Rivjēru

Aromātu kolekcija Les Eaux De Chanel aicina atklāt jaunu galamērķi, kas atainots smaržu nosaukumā Paris-Riviera.

Zīmola parfimērs Olivjē Polžs tās velta dzīvespriecīgajai un saulainajai Kotdazūrai – Francijas Vidusjūras piekrastei, kas bija viena no iecienītākajām Koko Šaneles atpūtas vietām. Aromāts balstās uz baltajiem ziediem (jasmīns, neroli), citrusu notīm un sandalkoku, kas aizved vienvirziena ceļojumā uz Ēdenes dārzu.

 

Vasaras dēkai

Dolce & Gabbana limitētā izlaiduma aromāts Light Blue Sun atsauc atmiņā saules noskūpstītas ādas valdzinājumu. Šīs ir siltas un jutekliskas smaržas, kas sākas ar citrusa un ābolu notīm, ko papildina kokosriekstu ūdens un jūras gaisa vēsma.

Sirdsnotīs atveras frandžipāni ziedi, bet nobeigumā jūtams ciedrs, dzintars un baltā muskusa dvaša, atmodinot vēlmi pēc vasaras mīlas dēkas... € 76 (EDT, 50 ml).

Tā smaržo ūdensrozes

Calvin Klein aromāts Eternity Summer sākas it kā vienkārši, atveroties ar mandarīna, bumbiera un arbūza notīm, taču tām seko pārsteigums – ūdensroze, kuru atpazīs retais, jo šī nav izplatīta smaržu sastāvdaļa.

Peonijas un hiacintes papildināta, šāda kompozīcija ieved ziedošā dārzā un nelaiž vaļā, par spīti visai tradicionālam noslēgumam – sandalkokam, dzintaram un muskusam. Īsts atvaļinājuma aromāts. € 77,99 (EDT, 100 ml).

foto: Publicitātes foto

Sorbets uz ādas

Kā jau vēsta nosaukums, Nina Ricci aromātu kolekciju Les Sorbets iedvesmojušas dažādas atsvaidzinošā itāļu saldējuma variācijas. Rozā smaržās de Nina dominē citroni, avenes, mandarīni, ko papildina vieglas jasmīna un gardēnijas notis. Zaļais aromāts de Bella atgādina svaigu citrusaugļu ledus kokteili, bet zilajā de Luna vairāk akcentēti ziedi, un šis ir arī dziļākais no visiem trim aromātiem – ar ciedru un muskusu noslēgumā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes foto

Peoniju dārza burvība

Burberry Her Blossom ir pirmais aromāts, kas tapis, kopš Burberry modes nama radošais direktors ir Rikardo Tiši. Aromāta izveidi viņš uzticējis smaržu meistaram Frānsisam Kurkdžjanam, kurš par dominējošo noti izvēlējies peoniju. To papildina viņa radītais smaržu akords – ziedoša plūme, mandarīns un rozā pipari –, kopumā radot spēcīgu kombināciju, ko vainago sandalkoks un muskuss. € 68 (EDT, 30 ml).

foto: Publicitātes foto

Mūžīga ziedēšana

Gucci Bloom aromātu sēriju papildina Gocce di Fiori, kas tulkojumā nozīmē ziedu lāses. Atšķirībā no klasiskās smaržu piramīdas struktūras, šeit ar pilnu spēku uzreiz izceļas trīs ļoti koncentrētas notis – jasmīna pumpuru ekstrakts, dabiska tuberozes ēteriskā eļļa un Ķīnas sausserdis (Quisqualis indica). Izteiksmīgs, svaigs un vārda vistiešākajā nozīmē ziedošs aromāts. € 115 (100 ml).

foto: Publicitātes foto