foto: Publicitātes foto
Slavenības bauda Itālijas noskaņu zīmola "Nomination" Latvijai veltītās kolekcijas prezentācijā
Dzīvesstils
2019. gada 13. jūnijs, 14:55

Slavenības bauda Itālijas noskaņu zīmola "Nomination" Latvijai veltītās kolekcijas prezentācijā

Pastaiga

Šonedēļ, 12. jūnijā, jaunās – Latvijai veltītās "Nomination" kolekcijas prezentācija iepirkšanās un izklaides centra Akropole veikalā "Goldtime" viesus priecēja ar Itālijas un Latvijas iedvesmotām svinībām un Tautumeitas Asnātes Rancānes uzstāšanos.

Pasākumu apmeklēja modes pasaules pārstāves – dizainere Dace Bahmane un žurnāla “Pastaiga” galvenā redaktore Liene Stūraine, stilistes Maija Armaņeva un Indra Salceviča ar līgavaini Kasparu Bērziņu, blogeres Alīna Kellere, Līga Andžāne un Anete Ozoliņa un citi zīmola mīļotāji.

Īpaši kolorīti pasākuma viesi bija aktīvie basketbola atbalstītāji – dvīņubrāļi Normunds un Nauris Maciusi, kas plašākai publikai pazīstami ar savu zīmolu “Braliukai” un labdarības fondu basketbola popularizēšanai. Viņi kā lieli "Nomination" un personalizējamo aproču fani atzinīgi novērtēja jaunradītos aproču posmiņus. 

Latvijai veltītās "Nomination" kolekcijas atklāšanas svētki

gallery icon

Atraktīvais modes un stila eksperts Deniss Ševeļovs kopā ar zīmola Nomination pārstāvēm viesus ieveda skaistajā juvelierizstrādājumu pasaulē, iepazīstinot gan ar zīmola vēsturi, gan zīmola galveno personalizējamo aproču kolekciju Composable un Composable Link Bracelet – aproci, kuru iespējams personalizēt, individuāli izvēloties dažādus posmiņus. 

Kolekcijai ir pievienoti vairāki jauni simboli, kas slavina vienu no zīmola jaunākajiem un stilīgākajiem tirgiem – Latviju, kas arī bija pamatots iemesls svinībām. 

Jaunie aproču posmiņi pieejami dažādos stilos – 18 karātu zelta posmiņš ar uzrakstu “Latvija” un trim sarkanām emaljas zvaigznēm, kas simbolizē valsts karogu, vai arī mirdzošs sudraba posmiņš “I <3 Riga” kā mīlestības apliecinājums vienai no jaunākajām un patlaban pievilcīgākajām Eiropas pilsētām.

Piedāvājumā arī divi savienoti sudraba posmiņi, kuros attēloti visā pasaulē pazīstami latviešu raksti vai Rīgas torņu siluets.
Visi simboli ir ražoti Itālijā Nomination ateljē studijās un renesanses pilsētas Florences apkaimē. Katru simbolu ir radījuši prasmīgi daiļamatnieki no 18 karātu zelta, ar rokām apgleznojot emalju un iestrādājot akmentiņus. 

Kā pārsteigums viesiem pasākumā uzstājās etnomuzikoloģe, meiteņu apvienības Tautumeitas dalībniece Asnāte Rancāne, kas klausītājus kokles pavadībā priecēja ar svinīgo “Kāzu dziesmu” un latviešiem tik pazīstamo “Cīrulītis, mazputniņš” jaunā aranžējumā. Baudot muzikālo priekšnesumu, viesi tika cienāti ar itāļu stila uzkodām. Lielā cieņā bija karstajam laikam tik atbilstošie vēsie un veldzējošie Boost Juice smūtiji, kuru košās krāsas neatpalika no blakus esošajām rozā gerberām. 

Pēc iepazīšanās ar jaunajiem posmiņiem viesi tika aicināti būt radošiem un pašiem radīt savu sapņu aproces posmiņu. Te fantāzijas lidojumam nebija robežu – tika izmantoti spīdumi, uzlīmes, burtu kombinācijas un arī katra paša talants, radot posmiņu idejas, ko zīmola pārstāve solīja parādīt Nomination dizaineriem Itālijā un, iespējams, pat iekļaut ražošanā. Izlozē divi darbu iesniedzēji laimēja pievilcīgu un praktisku zīmola somiņu aproču glabāšanai. 

Latvijai veltītā "Nomination" kolekcija

gallery icon

Radošās izpausmes viesi turpināja īstā itāļu stilā – ar Yogoland košajiem saldējumiem, kam garnējumu izvēlējās un veidoja paši. Modes blogere Anete Ozoliņa garnējumu pat pamanījās pieskaņot somiņas rakstam! Bet bērni bija sajūsmā par iespēju saldējumu papildināt ar košām konfektēm un šokolādes skaidiņām.