foto: Instagram.com/JimmyChoo
Mūsdienīgs vintage, saldēdiens princesei un jauni "Jimmy Choo" aromāti vīrietim un sievietei
2019. gada 25. janvāris, 13:52

Mūsdienīgs vintage, saldēdiens princesei un jauni "Jimmy Choo" aromāti vīrietim un sievietei

Una Ulme

Pastaiga

Interesantākos smaržu jaunumus testē un iesaka aktrise Maija Doveika.

Valdzinošai vilinātājai

Jimmy Choo Fever ir aicinošs aromāts, kurš izsmalcināti balansē starp saldu, balzamisku, augļainu, siltu un asu. Glamūrīgs un kairinošs. Pat negribot jādomā par ābolu, koku, Ievu un čūsku. Tikai šoreiz ābola vietā ir melna plūme, skaistā līčija vai svaigais greipfrūts. Bet varbūt cits kārums – vaniļa, lazdu rieksts, kafija vai tonka pupiņas. Arī ziedi ir izteikti valdzinoši, un šīs smaržas noteikti izvēlēsies dāmas, kuru plānos ir vilināt un reibināt. € 52,99 (EDP, 40 ml).

Bez rutīnas

Jimmy Choo smaržu versija vīrietim Man. Blue manā izpratnē ir domāta atraktīvam, dinamiskam, ierastības nesagūstītam vīrietim. Ja jādodas uz darbu tumšā uzvalkā, tad zem tā ir balts tēkrekls. Ja darbā ierodas laikā, tad tikai tāpēc, ka cauri sastrēgumam ar skeitu vienmēr ir ātrāk. Ja jāizvēlas, kur domās aizceļot, sēžot biroja krēslā kafijas pauzē, tad tā ir Kalifornijas pludmale ar sērfošanai piemērotiem viļņiem. Svaigs, uzmundrinošs aromāts ar vetiveru, cipresi un salviju, asumam melnais pipars, bet noslēpumam – āda, sandalkoks un vaniļa. € 79 (EDT, 100 ml).

Saldēdiens princesei

Princesse Marina de Bourbon smaržās Cristal Royal Passion ietērptas emocijas, mīlestība, kaislība. Saldas jo saldas. Gluži kā jaunkundzēm, kuras velk kuplas atlasa kleitas ar tilla apakšsvārkiem. Un kāpēc ne! Šajā ziemas laikā princešu smaržu saldums nolīdzsvarosies. Zaļš ābols, bergamote – jaunībai! Jasmīns, tuberoze, sandals – sievišķībai! Un mandele, pralinē, vaniļa – saldam noslēpumam! € 55,99 (EDP, 50 ml).

Mūsdienīgs vintage

Coach Platinum ir aromāts, kas domāts lietišķam un nosvērtam kungam. Kadiķoga, ananass, sandalkoks, salvija, āda un vaniļa. Nezinu, kāpēc, bet šis aromāts mani aizved atpakaļ bērnībā, kad vīriešu auduma kabatlakatiņi smaržoja tieši šādi. Rūtaini vai vienkrāsas, bet gludināti un glīti salocīti. Un tomēr šis nav old school aromāts, jo tam ir krietni vairāk svaiguma un iztrūkst pārmērīgais rūgtums, savukārt vaniļa piešķir nelielu siltumu un šķelmīgumu. € 89 (EDP, 100 ml).

Un brīvdienas var sākties!

Trussardi Riflesso aromāts Streets of Milano ataino jaunu vīrieti, kuram ballīšu vilinājums ir līdzsvarots ar sportisku dzīvesveidu. Gana salds, vibrējošs, spēcīgs un idejiski man asociējas ar leģendāro Jean Paul Gaultier aromātu Le Male. Tiesa, daudz svaigākā izpildījumā. Virsējās  un sirds notīs jaušas bergamote, ģerānija, lavanda, zaļais ābols, bāzes notis krietni jaudīgākas – āda, vetivers un saldā tonka pupiņa. Īsts piektdienas vakara aromāts. € 100 (EDT, 100 ml).

foto: Publicitātes foto

Dūmakaina hipnoze

Šis Uomo Salvatore Ferragamo austrumu ādas aromāts Signature for Man ir ļoti mainīgs. Sākotnēji šķiet svaigs un vīrišķīgi spēcīgs, bet laika gaitā tas nomainās uz krietni dūmakaināku un hipnotizējošu aromātu. Tieši šīs paliekošās nianses aromāta šlepē mani sajūsmina. Tonka pupiņas, kafija un āda kopā ar pačūliju, kanēli, rozā pipariem un cipresi veido kombināciju, kuru, pēc manām domām, var izvēlēties tikai iekšēji interesants vīrietis. Es to noteikti novērtētu. Bravo, Salvatore Ferragamo! € 91 (EDP, 100 ml).