foto: instagram.com/calvinklein
Gan "Calvin Klein Women", gan mūsu pašu "Dzintars": aktrise Maija Doveika iesaka interesantākos aromātus
2019. gada 2. janvāris, 09:43

Gan "Calvin Klein Women", gan mūsu pašu "Dzintars": aktrise Maija Doveika iesaka interesantākos aromātus

Una Ulme

Pastaiga

Kas jauns un interesants radīts aromātu un matu kopšanas līdzekļu jomā, vēstī žurnāls Pastaiga. Ar smaržu jaunumiem iepazīstina aktrise Maija Doveika.

Deserts pudelītē

Trussardi Sound of Donna tiek pieteikts kā sievišķīgs un dumpiniecisks aromāts. Izteikti reibinošas un vibrējošas smaržas sievietei, kuru saista kā saldumi, tā piedzīvojumi. Sievietei, kura var kāpt uz motocikla, tērpties ādas biksēs, bet tik un tā tiks uzrunāta kā Sweetheart vai Saldumiņš.

Izteikti saldo noskaņu rada zaļā mandele, mandarīns, heliotrops un krēmīgs deserts. Tam visam klāt austrumnieciskais sandalkoks un pačūlija. € 57,99 (EDP, 30 ml).

foto: Publicitātes foto

Itālijas šarms

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute ir aromāts sievietei, nevis meitenei. Melns un Zelts. Es šo klasificētu kā kaut ko izteikti itāļu aromātiem raksturīgu – smags, saldi rūgtens. Ne manā vien apziņā īsta itāliete ir tērpta melnā un rotājusies ar smagām zelta rotām.

Virsnotīs melnā plūme un apelsīnziedi, aromāta sirdī – jasmīns un vaniļa, bet bāzes notīs atveras pačūlija, melnais muskuss un kristālķērpis. Mitrs piejūras klimats, karstas naktis, gadsimtiem veci mūri un burbuļojošā itāļu valoda. Tavs katras dienas ceļojums uz Romu! € 64,99 (EDP, 30 ml).

foto: Publicitātes foto

Kad sievišķais satiek vīrišķo

Calvin Klein Women – par spīti nosaukumam, to vairāk uztveru kā uniseksa aromātu. Izteikti svaigs balto ziedu un koksnes parfīms. Lakonisms un vēsa tīrība, ko pasvītro eikalipts, melnie pipari, greipfrūts, citrons, ciedrs, magnolija, jasmīns, ambroksans, vijolīte.

Vairāk domāts sievietei, kurai patīk gaišas, vīrišķīgas blūzes, šņorējamas kurpes, neaizpogāti mēteļi un viegli izpūris matu sakārtojums. Vienmēr steigā, bet ar dzīvesprieku, daudz vīrišķīgu aksesuāru. Un tomēr skaidra sievišķība! € 62,99 (EDP, 30 ml).

foto: Publicitātes foto

Samta valdzinājums

Ar prieku un lepnumu iepazīstinu ar mūsu pašu Dzintara smaržām Beautiful Lady! Šie aromāti tiešām ir lepošanās vērti. No trim elegantā samtā iesaiņotajām smaržām vēlos izcelt In Dark Red.

Silta ziedu un muskusa dūmaka, kur jūtamas tādas notis kā bumbieris, ilang-ilangs, pačūlija, jasmīns, sarkanās ogas, rozā pipari un ambra. Sulīgi salds vakara aromāts, kas liek domāt par tumšsārtu samtu, mātišķu siltumu un sievišķu magnētismu. Tas ir cienījams konkurents daudziem dārgo zīmolu aromātiem. No sirds iesaku! € 45. (EDP, 100 ml)

foto: Publicitātes foto

Biezāku matu efektam

Smalku matu īpašniecēm domātais zīmola Kevin. Murphy veidošanas līdzeklis Killer. Waves ļauj iegūt biezāku matu efektu un palīdz radīt elastīgas lokas. Vieglā tekstūra nepadara matus smagus, rezultāts ir ļoti dabisks. Samazina matu pūkošanos. € 35.

foto: Publicitātes foto

Vēl vairāk kopjošu eļļu

Iecienītā Kérastase līnija Elixir Ultime piedzīvojusi pārmaiņas, un tās jaunajā versijā izmantotas vērtīgās marulas un kamēlijas eļļas. Tās aizsargā matus, piešķir tiem mirdzumu un sniedz intensīvu barošanu bez smaguma sajūtas. Savukārt pūkošanos mazinošais sastāvdaļu komplekss matus padara mīkstus un viegli savaldāmus.

foto: Publicitātes foto