Bijusī "Playboy" modele vairs neuzdrošinās iziet no mājām — iemesls visnotaļ kutelīgs
Suzija Kortesa (ekrānuzņēmums no "X")
Esi vesels
2024. gada 29. februāris, 04:21

Bijusī "Playboy" modele vairs neuzdrošinās iziet no mājām — iemesls visnotaļ kutelīgs

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Bijušajai pasaulslavenā erotiskā žurnāla “Playboy” modelei, brazīliešu kultūristei Suzijai Kortesai ir kutelīga problēma, kuras dēļ viņa spiesta lielāko laiku pavadīt mājās, lai nepiedzīvotu neveiklas situācijas. Viņa mokās no pastāvīgajiem orgasmiem.

33 gadus vecā brazīliete ieguvusi iesauku “Sieviete Halks”, pateicoties savam smagatlētikas hobijam, bet savulaik divas reizes uzvarējusi Brazīlijas “Miss BumBum” skaisto pēcpušu konkursā.

Viņa uzskata, ka cieš no noturīga seksuāla uzbudinājuma sindroma, ko ārsti vēl nav līdz galam izpētījuši. Šāda reta sindroma cietēji izjūt neizprovocētus seksuālus uzbudinājumus, kas izraisa nekontrolējamus orgasmus. Ja šādu problēmu neārstē, tā var negatīvi ietekmēt fizisko un psihisko veselību, kā arī pasliktināt dzīves kvalitāti, vēsta “Daily Star”.

Tie viņai mēdz rasties neatkarīgi no tā, kur viņa atrodas un ko dara, tādēļ pēdējā laikā viņa gandrīz nepamet mājas. “Tas sākās pēkšņi. Kopš tā laika viss ir gluži kā burtiski emociju amerikāņu kalniņos. Nav svarīgi, kur atrodos: automašīnā, parkā vai pie zobārsta,” viņa žēlojas. “Orgasmi tik nāca un nāca viens pēc otra, un ilga stundām. Es joprojām nevaru pateikt šī stāvokļa cēloni un meklēju atbildi ar medicīnas palīdzību.”

Suzija Kortesa (foto: Suzija Kortesa / Facebook)

“Reiz tas man notika sporta zālē un kad tas beidzās, uz mani skatījās apmēram 50 cilvēki. Es visu laiku baidos, ka tas notiks atkal. Tādēļ šajās dienās izvēlos biežāk palikt mājās.” Ja parasti sievietes būtu laimīgas par orgasmu, tad Kortesai no tiem vienas klapatas. “Var teikt, ka kulminācijas sasniegšanas sajūta simtu reižu dienā nerada baudu, drīzāk ir stresaina un sāpīga.”

Lai atvieglotu simptomus, Kortesa izmanto iegurņa diagfragmas fizioterapiju, taču problēma nav zudusi. “Ja man būtu penijs par katru orgasmu, es jau būtu bagāta,” viņa pajoko.

Nesen viņai beidzās divus gadus ilgušās attiecības, jo draugs, domājams, tā arī nespēja saprast viņas stāvokli. Nu viņa atmetusi ar roku “OnlyFans” un pievērsusies kultūrismam, par savu iedvesmas avotu uzskatot slaveno austriešu kultūristu, aktieri un bijušo Kalifornijas gubernatoru Arnoldu Švarcenegeru.